Kendt kæde åbner ny forretning ved centralt torv - se her hvem og hvornår

AALBORG: Forretningen er allerede kendt i Aalborg; og nu åbner Billig-Billy i en helt ny udgave på hjørnet af Slotsgade og Bredegade - i bygningen hvor Nordjyske Bank tidligere holdt til.

- Jeg glæder mig helt vildt, siger Jan Emil Brøndum, der med egne ord er direktør, indkøber og pakkedreng.

I forbindelse med åbningen lukker Billig-Billy i Slotsgade.

- Flytningen er en kombination af flere ting. Det går rigtig godt i Slotsgade, men vi er under pres på grund af mangel på plads, og nu får vi en forretning, der er næsten dobbelt så stor, siger Jan Emil Brøndum.

- Derudover er butikken i Slotsgade vores næstældste, og det kan man se på inventaret. Nu får vi en ny, flot butik med mere plads og en bedre placering.

Billig-Billy ved Bredegade Torv får udvidet sortiment i forhold til butikken i Slotsgade, og der vil blandt andet være et større udvalg af kostumer.

Jan Emil Brøndum fortæller, at den nye forretning efter planen åbner mandag 30. september - og dermed har butikken i Slotsgade sidste åbningsdag lørdag 28. september. Alle medarbejdere flytter med i de nye lokaler, og Jan Emil Brøndum forventer, at der i løbet af kort tid også skal ansættes en gruppe ungarbejdere.

I Aalborg finder du også Billig-Billy i Kennedy Arkaden og i City Syd.

Det er Nordicals Aalborg, der har stået for udlejningen af bygningen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...