Helle Høyer er kvinden bag tøjbutikken, der er flyttet ind i Fætter BRs gamle lokaler

AALBORG: Tøjbutikken Mondo er et helt nyt koncept og er ikke en del af en kæde, selvom ejeren, Helle Høyer, har flere butikker i Nordjylland. For eksempel har hun en sommerbutik i Skagen, og en stor forretning i Frederikshavn. Ingen af dem hedder dog det samme, og de har alle hver deres DNA, fortæller hun.

Tidsbegrænset udlejning

Mondo sæler tøj til kvinder i alle aldre, i alle farver, og prisen ligger på et niveau, hvor alle kan være med. For eksempel kan du finde sko til mellem 100 og 600 kroner, fortæller Helle Høyer.

- Vi kommer aldrig til at sælge dyrt designertøj. Det er vi slet ikke interesserede i. Vi vil hellere sælge fedt tøj til fornuftige priser.

Lokalet i Algade kommer dog ikke til at være den endelige lokation for Mondo, som tingene ser ud på nuværende tidspunkt, for der er tale om en tidsbegrænset udlejning, da bygningen skal totalrenoveres om et lille års tid.

- Mondo er ikke en pop-up butik. Planen er, at vi finder et andet sted i Aalborg, hvor vi kan køre forretningen videre. Om det bliver her i Algade, kan man jo ikke vide endnu, men vi vil helt bestemt blive ved med at sælge tøj i byen, fortæller Helle Høyer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...