Nu kan du gå på opdagelse i kostumer og tilbehør til outletpriser i den midlertidige forretning

AALBORG: Vil du være klædt ud som Tigerdyr, en enhjørning eller skal det hellere ligne, at du sidder på ryggen af en tyr? Der er noget til enhver smag hos Karnevalseksperten, der netop har åbnet deres pop up-butik på Nørregade 17 ved siden af Medborgerhuset.

Camilla Gammelgaard
Karnevalseksperten forsøger at skille sig lidt ud fra deres konkurrenter. De har for eksempel satset meget på heldragter. Foto: Karnevalseksperten

Kom og prøv det på

Normalt er Karnevalseksperten en onlineshop men med Aalborg Karneval lige om hjørnet, har indehaverne Michael Geertsen og Raquel Revuelta valgt at åbne en pop up butik i byen.

- Vi købte virksomheden af nogle unge fyre, som havde startet den, for et par år siden, og det er faktisk fjerde eller femte gang, at man kan finde den fysiske butik op til Karneval. Sidste år lå vi i Bispensgade, fortæller Michael Geertsen og fortsætter:

- Vi åbner altid en fysisk pop up i hele maj måned, hvor vores onlineforretning jo har åbent hele året.

Der er en klar fordel ved, at folk kan komme ind i butikken fremfor at bestille over nettet, hvis du spørger indehaverne:

- Vi popper selvfølgelig up, fordi vi gerne vil skabe noget opmærksomhed omkring vores virksomhed, men det er faktisk mere for kundernes skyld, end det er for vores egen. Vi gør det nemlig for, at folk kan prøve sig frem i kostumerne op til Karneval. Det er jo svært over nettet, siger han.

Camilla Gammelgaard
Der er kostumer til enhver smag i den nye pop up butik i Nørregade. Foto: Karnevalseksperten

Årets bestsellere er...

Tidligere holdt Karnevalseksperten til i Gistrup, men sidenhen har de flyttet deres lager til Sørup tæt på Støvring. Michael Geertsen fortæller, at forretningen fint kan køre online året rundt, men at de trods alt ikke vil satse på den fysiske butik i samme omfang.

- Konkurrencen er for stor i Aalborg til at holde åbent hele året rundt på grund af Karneval. Derfor forsøger vi også at skille os ud fra de andre. Nogle ting vil nok altid gå igen, men vi forsøger at specialisere os med europæiske kostumer i en bedre kvalitet, og hvor størrelserne passer bedre. Vi forsøger dog også hele tiden at balancere det med prisen, for vi er jo godt klar over, det ikke er et sæt tøj, der bliver brugt mange gange. Så det skal jo stadig være billigt, siger han.

Som det er tilfældet mange steder, så skifter moden fra år til år. Og hos Karnevalseksperten kan de da også allerede nu begynde at se klare tendenser til dette års udgave af den store event.

- Jeg er spændt på, hvordan vejret bliver. For de fleste går efter tøj, der ikke er for varmt. Det har de nok lært fra tidligere år. Ellers er det klart sommerfugle og enhjørninger, som flest er interesserede i, fortæller Michael Geertsen.

Karnevalseksperten holder åbent alle dage, også lørdag og søndag fra klokken 10-18.

- Det er jo kun en måned, vi kan sove, når Karneval er slut, griner Michael Geertsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...