Ejer Gitte Pedersen tilbyder også at komme hjem til dig og hjælpe med at shine dine rum op

AALBORG: Brugskunst, planter og interiør - kombineret med udstillinger af lokale kunstnere. Det er blot noget af det, du finder hos Gitte P Indretning, der for nylig er åbnet i Rantzausgade.

- Jeg er uddannet blomsterdekoratør og arbejder også med boligindretning, jeg holder meget af at arbejde med former, farver og balance, siger ejer Gitte Pedersen.

- Det er spændende at sætte ting op mod hinanden - så de fremhæver hinanden. I min butik er der både almindeligheder og finurligheder.

Tina Larsen
Gitte Pedersen har altid været kreativ, og hun er glad for, at hun nu byder kunderne velkommen i egen forretning. Foto: Henrik Bo

Det meste i forretningen er til salg, også malerierne og keramikken som blandt andre kunstnerne Glenni Andersen, Mylund Keramik og Den Gale Hane står bag - og det kan have sine udfordringer. Gitte Pedersen oplevede allerede på første åbningsdag, at hendes største kunstværk måtte ned fra væggen, næsten før det var kommet op, og det efterlod et stort tomt rum – så der skulle nytænkning til.

- Men det er med til at gøre min butik levende, siger hun.

- Og det holder mig i gang.

Gitte Pedersen har også konsulentvirksomhed, hvor hun tilbyder at tage hjem til folk for at hjælpe med indretningen af deres bolig.

- Det, synes jeg, er rigtig spændende. At man med omrokeringer og få midler kan skabe ny harmoni i rummene, siger Gitte Pedersen.

- Jeg tager altid udgangspunkt i, hvad folk har i hjemmet i forvejen.

Tina Larsen
Du finder masser af inspiration til din bolig hos Gitte P Indretning. Foto: Henrik Bo

Hun har årelang erfaring indenfor blomsterdekoration, indretning og brugskunst med andre samarbejdspartnere, men følte at nu var tiden kommet til at springe ud med sit eget univers, hvor hendes kreativitet har frihed og tid til at blomstre.

- Så da lokalerne her i Rantzausgade blev ledige, slog jeg til. Jeg vil gerne vise andre, hvad jeg kan og bruge butikken som et udstillingsvindue.

Og selv om døren først blev åbnet for nylig, glæder Gitte Pedersen sig over den modtagelse, hun allerede har fået.

- Folk er nysgerrige, og rigtig mange kommer herind for at snakke og kigge. Og så fornemmer jeg, at der er et rigtig godt sammenhold omkring Rantzausgade, siger Gitte Pedersen.

Tina Larsen
Forretningen i Rantzausgade holder indtil videre åbent tre dage om ugen. Foto: Henrik Bo

Forretningen er indtil videre åben torsdag, fredag og lørdag - på sigt er det planen, at det bliver hver dag.

Du finder Gitte P Indretning i Rantzausgade nummer 1B.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...