Raise for Kids på flyvestationen støtter velgørende formål

AALBORG: Der er lagt op til et brag af en festival for hele familien, når der snart er Raise for Kids på Flyvestation Aalborg.

Der vil være masser af underholdning og aktiviteter. Du kan blandt andre opleve Mads Langer, Joey Moe, Poul Krebs, Antonelli Orchestra og Onkel Reje. Man kan se biler som Ferrari og Lamborghini - og endda købe en tur i sin drømmebil. Alt sammen suppleret af blandt andet hoppeborge, street food og pop op-shops.

- Det er mig alene, der har lånt flyvestationen, da jeg skulle finde en måde at samle mange penge ind til det gode formål at hjælpe udsatte og sårbare familier i Nordjylland, siger initiativtager og ambassadør for Gestus Nord, Sonja Christensen. Hun har stablet arrangementet på benene sammen med Kathrine Lyster Hartman Hansen, som er direktør for CoolUnite.

Tina Larsen
Sonja Christensen glæder sig til at byde velkommen til Raise for Kids. Foto: Fototjenesten Nord

Sonja Christensen er ikke i tvivl om, hvad hun glæder sig til på dagen, hvor 125 frivillige hjælper til.

- Med det kæmpe program med nogle af Damarks mest populære kunstnere, Danmarks hotteste biler og masser af aktiviteter, så er mine forventninger, at vi snart har udsolgt. Og så glæder jeg mig til at kunne give en kæmpe check videre til de to organisationer, Gestus Nord og CoolUnite.

Der er plads til 13.000 mennesker til Raise for Kids, og billetterne koster fra 160 kroner for voksne og 40 kroner for børn under 12 år.

Overskuddet bliver delt mellem de velgørende organisationer Gestus Nord og CoolUnite, der begge støtter børn i udsatte situationer.

Raise for Kids på Flyvestation Aalborg finder sted søndag 26. maj fra klokken 10 til 17.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...