Der er masser af spændende ting på programmet, når du i den kommende uge kan gå på opdagelse blandt byens rodløse

AALBORG: Vidste du, at der bor mennesker i Aalborg, som ikke har et hjem? Det vidste du nok, men tør du også prøve at forstå, hvad det betyder?

Det får du nemlig chancen for på Nordkraft i næste uge, når en helt ny festival ser dagens lys. Her kan du opleve kunstinstallationer, gratis koncerter, se film i biografen, male på keramik med Art by Me, og så kan du opleve teaterstykker med nerve og budskab.

Du kan blandt andet opleve Matt De La Prada, som mange nok vil huske som Jespers ***irriterende studiekammerat Mark fra tv-succesen 29. På Rodløs Festival fremfører han teaterstykket 30 År Uden Tårer sammen med en tidligere nødhjælpsarbejder i El Salvador.

- Alle de mennesker, vi dagligt møder på gaden og på vores væresteder, indeholder langt mere kompleksitet og dybde end den udsathed eller hjemløshed, de bærer yderst. Vi vil gerne give dem en stemme og lade deres perspektiver, liv og historier få en plads i rampelyset, siger Helle Maj Clement Lund i en pressemeddelelse.

Hun er medarbejder på Blå Kors' værested Hjerterummet i Aalborg og projektkoordinator for Rodløs Festival, som løber af stablen 3.-5. november.

Du kan læse meget mere om programmet her og følge festivalen på Instagram på @rodlosfestival.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...