Det bliver heller ikke i år, du kan opleve Colorz Festival i Kildeparken. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier <i>Nicolas Cho Meier - NORDJYSKE Medier</i>
Det sker

Ny festival i Kildeparken bliver udskudt - igen

Colorz Festival rykker endnu en gang - se de nye datoer her

15. marts 2021 kl. 18:13

AALBORG: Du kommer endnu en gang til at have til gode at opleve den nye festival Colorz. Det bliver nemlig heller ikke denne sommer, at festivalen går i luften i Kildeparken.

De helt store ord var ellers fremme ved lanceringen af arrangementet allerede sidste år, hvor Colorz Festival med tre dages musik og økonomisk opbakning fra kommunen skulle være gået i luften. Men også her blev planerne udskudt.

Og det er de så nu igen, skriver arrangøren i en pressemeddelelse. For det bliver først i 2022, at du kan gå ombord i kolde fadøl, musik og street art i Kildeparken - nærmere bestemt 28.-30. juli.

- Vi ønsker at skabe den størst mulige oplevelse for både gæster og artister. Det gør vi bedst ved at flytte festivalen. Det er svært, men nødvendigt, at tøjle tålmodigheden. Til gengæld glæder vi os til at skabe en tryg og fantastisk fest i hjertet af Aalborg til næste år, siger direktør for Colorz Festival, Oscar Abrahamsson.

Colorz Festival har ifølge deres hjemmeside arrangeret store- og mellemstore koncerter og festivaler siden 2000, og de fremhæver samarbejde med bl.a. Snoop Dog, Ice Cube og andre større udenlandske navne.

Om det bliver navne i den kategori, vi også kan forvente her i byen, melder festivalen ikke noget om. Til gengæld skriver de i pressemeddelelsen, at flytningen af festivalen til næste år bakkes op af Aalborg Kommune, der lader det økonomiske tilskud flytte med.

- Vi har et fantastisk samarbejde med Aalborg Kommune, der er meget visionær. Med festivalen kan vi forhåbentlig skabe endnu et kulturelt fyrtårn i byen. På festivalkontoret fortsætter vi, med fuld kraft, forberedelserne til festivalen, hvor vi også meget gerne vil inddrage det nordjyske erhvervsliv. Sammen kan vi skabe fundamentet til en festival, der vil få alles øjne rettet mod Aalborg, siger Oscar Abrahamsson.

Annonceret indhold

Nyeste