Kom og lyt - eller giv dit eget bud på, hvordan vores samfund kan forandres

AALBORG: Vil du gerne være med til at præge det samfund, vi lever i - eller høre andres tanker og visioner?

Så er det her måske noget for dig, for Musikkens Hus er vært for Danmarks første Demokratifestival. Her kan alle få lejlighed til at høre en række nye vinkler på tidens største samfundstemaer - og selv give deres besyv med.

I Koncertsalen i Musikkens Hus kan man opleve og udfordre magthavere og eksperter i en række skiftende formater. Samtidig vil resten af huset – fra kælder til kvist – være fyldt med små og store scener. Den mindste af dem ”Ølkassen” har plads til blot en enkelt taler.

Du kan blandt andre møde professor Svend Brinkmann, debattør Emma Holten, journalist Anne Sofie Allarp og tv-vært, redaktør mm. Clement Behrendt Kjersgaard, der også har taget initiativ til festivalen.

Og direktør i Musikkens Hus Lasse Rich Henningsen er begejstret for ideen.

- Det er et både sympatisk og nødvendigt initiativ. Vores værdier og samfundsgrundlaget er måske mere end nogensinde udfordret, og vi har behov for en nuanceret og oplyst debat om demokratiet. Hvor står vi, og hvor er vi på vej hen? Jeg glæder mig derfor meget til at lægge hus til en festival, der berører et af de vigtigste emner overhovedet, siger han.

Festivalen begynder 29. marts, og den varer to dage. Der er gratis adgang, men man skal bestille en billet på forhånd for at komme ind. Programmet bliver offentliggjort midt i januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...