Bilforhandler rykker ind i center med en ny butik

AALBORG: Et par bukser, en liter mælk og så lige en ny bil. Dine muligheder for at fylde i bæreposerne i Aalborg Storcenter får et gevaldigt hop opad i dag, mandag.

Her åbner Pedersen & Nielsen Automobilforretning en pop op-butik i storcentret, hvor du kan købe en ny Renault eller Dacia på samme måde, som du ellers handler.

- De fine lokaler og den attraktive beliggenhed gør det muligt for os at give kunderne en unik oplevelse, som ikke er set så gennemført før på en lignende beliggenhed. Butikken er nemlig ikke kun en udstilling, men vil fungere som en helt almindelig bilforretning med udstilling, prøvekørsel og professionelt personale på fuld tid, siger Michael Schade, der er forretningsfører for Pedersen & Nielsens Aalborg-afdeling, i en pressemeddelelse.

Butikken ligger i gul gade, hvor Bianco Sko tidligere holdt til, og er bilkoncernens første satsning med pop op-shops som supplement til hovedafdelingerne. Ideen er at komme ud, hvor kunderne er og gøre det nemmere at købe ny bil.

- Aalborg er et vigtigt område for os, så derfor satser vi på at en af områdets absolut bedste adresser kan være med til at højne kendskabsgraden og interessen i forhold vores spændende Renault og Dacia produkter- og så er det jo også meget god timing med lanceringen af den nye Renault Clio der er lige på trapperne, lyder det fra forretningsføreren.

Planen er indtil videre, at den nye butik er åben året ud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...