Shopping

Ny juleshop er netop åbnet i midtbyen

Du får masser af nisser, juletræer og lys - se her hvor

23. oktober 2021 kl. 13:47

AALBORG: Julekuglerne er på plads, og nisserne sidder klar til at byde dig velkommen i en ny juleshop, der netop er åbnet i midtbyen.

Du finder julebutikken hos Salling på øverste etage ved siden af afdelingen med isenkram - i området, hvor der tidligere var legetøj.

Mette Kringel er selv vild med jul, og hun glæder sig til at byde kunderne velkommen i juleshoppen. Foto: Bente Poder

- Vi laver en juleshop for at give kunderne en oplevelseszone, hvor de træder ind i et hyggeligt juleunivers, siger dekorationschef Mette Kringel.

- Vi vil gerne, at man kommer i julestemning og selv får lyst til at gå hjem og pynte op. Jeg tror i det hele taget, at mange kommer til at hygge og pynte endnu mere i år end sidste år, hvor man på grund af corona for eksempel ikke kunne have så mange gæster.

Det er tredje gang, du finder en juleshop hos Salling, og den har en helt speciel betydning for Mette Kringel, der "simpelthen bare elsker jul".

Nisserne er der naturligvis også. Foto: Bente Poder

- For mig personligt er det den bedste opgave hele året. Juleshoppen er mit hjertebarn og jeg holder meget af de dage, hvor vi gør den klar, selv om det også er hårdt arbejde, siger hun.

- Allerede i januar begynder vi at overveje næste jul, og jeg er med til at købe varerne. Det gør det ekstra spændende at pakke det hele ud og arrangere. Det er ikke tit, vi får lov til at skabe og pynte en hel shop.

Julekugler er et must i shoppen. Foto: Bente Poder

Erfaringen fra de foregående år er, at kunderne tager godt imod juleshoppen.

- Vi kan mærke, at de godt kan lide vores juleunivers, fortæller hun.

De kommende to til tre uger kommer der løbende nye varer i juleshoppen. Den har åbent i samme tidsrum som stormagasinet frem til og med 23. december.

Annonceret indhold

Nyeste