Søndag 15. april er der stort bagagerumsmarked på p-pladsen ved Bilka

AALBORG: Bilkas parkeringspladser bliver søndag 15. april klokken 10 til 15 omdannet til et landsdækkende bagagerumsmarked. Når pladserne bliver fyldt med tøj, køkkengrej, småmøbler, værktøj, legetøj og meget andet, vil der være noget for enhver smag, så alle kan finde loppeguld til små penge.

- I Bilka går vi ind for genanvendelse og vi har nogle helt unikke faciliteter, som gør det muligt at få plads til et kæmpe bagagerumsmarked. Samtidig har vi et løbende samarbejde med Børns Vilkår, hvor vi donerer indtægten fra standpladserne til projektet Børnetelefonen, hvor børn anonymt kan få hjælp og rådgivning om alt fra kæresteproblemer og mobning til skilsmisse andre mere tunge emner.

Med dette initiativ vil vi derfor sætte de private bagagerums-sælgere og købere i en win-win situation, hvor sælgerne får mulighed for at tjene penge på deres egne varer, samtidig med at de støtter et godt formål - og køberne får adgang til genbrugsguld til billige penge. Vores parkeringspladser har en stor kundestrøm dagen lang, så der vil være masser af både sælgere og kunder ved markedet 15. april, siger event-ansvarlig Nicki Stougaard fra Bilka.

Enkelte steder er alle standpladser til bagagerumsmarkedet udsolgt, men mange steder kan sælgere stadig nå at købe en standplads til markedet i den nærmeste Bilka ved at henvende dig i Bilkas kundeservice. Pladserne koster 50 kroner, som går ubeskåret til Børns Vilkår.

Bagagerumsmarkedet er åbent søndag 15. april fra klokken 10 til 15.

På selve dagen vil en del af Bilkas parkeringspladser være omdannet til marked, men der vil også stadig være masser af parkeringspladser til de kunder, der kommer for at handle i Bilka

Der sælges ikke dyr, mad- og drikkevarer samt kopivarer på markedet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...