Shopping

Ny karriere: Badmintonstjerner præsenterer snart deres eget tøjbrand

Kamilla og Christinna Rytter Pedersen barsler med ny og anderledes tøjkollektion

05. februar 2021 kl. 15:43

AALBORG: En helt ny tøjkollektion - i første omgang særligt målrettet yngre familier. Det er, hvad du kan glæde dig til, når Kamilla og Christinna Rytter Pedersen snart præsenterer deres helt egen tøjkollektion; KA-OS.

Parrets spisebord er forvandlet til arbejdsbord, hvor skitser og vareprøver viser, at kreativiteten blomstrer. Foto: Torben Hansen

- Med vores brand hylder vi det kaos, der opstår, når to bliver til tre, siger Christinna Rytter Pedersen.

- Samtidig vil vi med KA-OS også hylde forældrene, det er jo vildt sejt at opfostre børn til selvstændige individer.

Det er en helt ny bane, badmintonparret er trådt ind på. Efter de indstillede karrieren og flyttede tilbage til Aalborg, har de brugt en stor del af tiden på at renoverer det hus, der nu er hjem for dem og deres to-årige datter, Molly.

I første omgang er det især trøjer, Kamilla og Christinna Rytter Pedersen har fokus på. Foto: Torben Hansen

- Vi har altid mange bolde i luften, og når vi har talt om, hvad vi nu skulle finde på, er vi hver gang vendt tilbage til tøjbranchen og vores drøm om at være iværksættere, siger Christinna Rytter Pedersen.

- Og noget, vi selv har savnet, er tøj til forældre og børn med et sjovt lille tvist, hvor designet viser, at man hører sammen. Det kan være print eller andre detaljer, der skaber forbindelse mellem barnet og de voksne.

Lige nu udvikler, undersøger og brainstormer parret.

- Det er vigtigt for os, at kollektionen bliver helt unik, så man ikke er i tvivl om, at den er vores. Og vi håber selvfølgelig, at vi på et tidspunkt kommer til at designe alt til vores tøjmærke selv og får det lavet på en systue, siger Christinna Rytter Pedersen og uddyber, at de i øjeblikket har særligt fokus på trøjer til voksne og mindre børn.

At nyeste projekt fylder meget, er man ikke i tvivl om, når man ser parrets spisebord; her viser masser af skitser og vareprøver, at kreativiteten blomstrer.

Det er vigtigt for parret, at deres design bliver unikt - og samtidig spiller bæredygtighed også en stor rolle. Foto: Torben Hansen

- Vi skal være sikre på vores retning, at den her vej er den rigtige for os. Og vi ved allerede nu, at bæredygtighed kommer til at spille en rigtig stor rolle i KA-OS.

Inspirationen finder de i høj grad i deres eget hverdagsliv.

- Det skal være en familiekollektion. Vi oplever selv, at Molly synes, det er sjovt, hvis vi har noget tøj på, der på en eller anden måde matcher hendes, siger Christinna Rytter Pedersen om brandet, der mere præcist henvender sig til nye eller nyere familie.

- Vi vil gerne lave en kollektion, der illustrerer, at man hører sammen.

Inspiration finder de blandt andet i deres eget liv, hvor Kamilla og Christinna Rytter Pedersen oplever, at deres datter Molly synes, det er sjovt, når hendes tøj matcher deres. Foto: Torben Hansen

Hun lægger ikke skjul på, at KA-OS også er forbundet med store ambitioner.

- Som personer er vi sådan, at når vi går ind i noget, så skal vi gøre det så godt som overhovedet muligt, siger Christinna Rytter Pedersen.

- Samtidig ved vi også, at vi ikke har så meget erfaring indenfor tøjbranchen. Vi anerkender, at vi bestemt ikke er eksperter, så vi rækker også ud til andre for hjælp. Og det er så dejligt at opleve, hvordan både venner, familie og andre iværksættere er klar med input.

Kamilla og Christinna Rytter Pedersen har altid mange bolde i luften, og de er vilde med det iværksættereventyr, de nu har taget hul på. Foto: Torben Hansen

Når hun og Kamilla Rytter Pedersen skal beskrive tøjet, er de ikke i tvivl.

- Det skal være tjekket og moderigtig. Og slutresultatet er nået, når vores tøj ligger øverst i skufferne rundt omkring i de forskellige hjem.

KA-OS bliver en webshop i første omgang, og håbet er, at den er klar i løbet af foråret.

Kamilla og Christinna Rytter Pedersen bruger generelt sociale medier meget, og du finder allerede nu KA-OS på Instagram - du kan se mere, når du trykker her

Annonceret indhold

Nyeste