Lohtuz fra Midtjylland er rejst nord på for at behandle aalborgensernes skavanker

AALBORG: Det er svært at sætte fingeren på, hvad det lige er, der gjorde, at valget faldt på Aalborg - men det har noget at gøre med den måde, vi er på heroppe.

Lohtuz Francisca Mathilda Søndergaard fra Midtjylland har aldrig boet her før, men hun føler sig hjemme, så derfor var det oplagt for hende at flytte hertil og starte på en frisk, da livet for et års tid siden tog en drejning, og hun blev skilt for tre måneder siden.

Derfor er hun netop nu flyttet til byen for at åbne en ny klinik ved Limfjorden, Lohtuz.com, der åbnede i går, 1. august.

Klinikken tilbyder holistiske behandlinger med udgangspunkt i fysiurgisk massage, som Lohtuz Francisca Mathilda Søndergaard har en lægeeksamineret uddannelse i. Den har hun sideløbende suppleret med kurser i cupping, sportsmassage, zoneterapi, og ved siden af er hun også doula, ammevejleder, babybehandler, englehealer og clairvoyant. Særligt er hun optaget af, hvordan krop og sind spiller sammen.

- Og her kan massage altså bare noget. For eksempel et det faktisk meget gavnligt, hvis du lider af angst eller depression, siger Lohtuz Francisca Mathilda Søndergaard.

At Lohtuz Francisca Mathilda Søndergaard arbejder holistisk betyder, at hun tager udgangspunkt i den enkelte klients problematik.

Hendes åbningstider er fleksible og ligger klokken 7-21, så klienterne har mulighed for at booke en tid udenfor normal arbejdstid. Klinikken kommer til at ligge på adressen Kjærulfsgade 2c i Nørresundby, og for at fejre åbningen giver Lohtuz Francisca Mathilda Søndergaard 15 % rabat på alle behandlinger i hele august med rabatkoden SPAR15.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...