Arbejdet er netop påbegyndt og legepladsen skal stå færdig til december

AALBORG: En ny legeplads skal være med til at forvandle Frederikstorv, der for år tilbage bare var en stor parkeringsplads.

Forvandlingen af Frederikstorv har været længe undervejs. Den skal indbyde til mere ophold og skabe mere liv på pladsen, og det er etableringen af den nye legeplads første etape i.

Første skridt er etableringen af en ny legeplads på pladsen.

- Grundtanken er at få indrettet pladsen, så den inviterer noget mere til ophold og skaber noget mere liv dernede, det er den overordnede tanke. Et af de elementer er jo, at vi placerer legepladsen inde på selve pladsen, fortalte by og landskabsrådmand Hans Henrik Henriksen (S) til Nordjyske i december sidste år.

Anne  Norre
Sådan så Frederikstorv ud inden arbejdet med legepladsen gik i gang. Arkivfoto: Lars Pauli

Arbejdet med legepladsen er netop gået i gang, og det skal være færdigt i midten af december. Legepladsen skal indvies 15. december klokken 11.

Aalborg Kommune lover dog, at det ikke får betydning for de to ugentlige torvedage på Frederikstorv, der afholdes som planlagt. Det skriver Aalborg Kommune på Facebook .

Udover den nye legeplads, er planen også, at der skal gøres plads til udeservering samt plantes flere træer på den centrale plads.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...