De sidste detaljer mangler stadig at komme på plads, men man kan allerede nu komme ind og handle i House of Interior

AALBORG: Den nye eksklusive møbelforretning House of Interior har netop holdt soft opening, hvilket betyder, at butikken endnu ikke fremstår helt færdig, men at man allerede nu kan kigge ind og blive inspireret og købe interiør.

På plads indenfor en måned

Når man træder ind af døren i den nye forretning i Nørregade, så er der stadig forberedelser i gang, men møblerne er efterhånden kommet på plads. Direktør Stig Christensen fortæller, at de forventer at være helt på plads inden for en måned. Han har 30 års erfaring i møbelbranchen, og på den baggrund har han valgt at starte butikken op sammen med to portugisiske partnere. Den ene er leverandør, og den anden har han samarbejdet med i cirka 20 år.

Camilla Gammelgaard og Laura Guldhammer
Et kig ind af døren til House of Interior i Nørregade.

Men hvad kan man så forvente sig af det nye skud på stammen?

- Man kan finde alt til huset. Sofa, reoler, lamper, og vi får også mindre ting som kopper, tallerkner og den slags ting. Det er en butik med højkvalitetsprodukter til en overskuelig pris, selvom vi også har nogle produkter, der kommer lidt højere op i pris. Vi prøver på at finde nogle fede produkter, og så har vi ansat Mathilde, som er industriel designer. Hun kommer til at sidde og designe nye produkter hele tiden, fortæller Stig Christensen.

Det er ikke tilfældigt, at den nye møbelforretning ligger i Nørregade, for Stig Christensen mener, konceptet passer godt ind netop der. Og så håber han på mere trafik i gaden i fremtiden. Udfordringen i beliggenheden er så, at der ikke er meget plads i butikkens lokaler. Det skal dog ikke være en begrænsning, fortæller Stig Christensen:

- Vi skal have så mange produkter som overhovedet muligt herinde, men det bliver et forholdsvis lille sortiment, men det bliver skiftet jævnligt. Vi har også et showroom i Arden, så der kan jeg køre ud og skifte ud, alt efter hvad vi gerne vil have herinde. Vi har også en webshop, der så småt er ved at komme op at køre.

Camilla Gammelgaard og Laura Guldhammer
Der er mange forskellige produkter i den nye forretning - her ses en håndlavet lampe.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...