Amalie Thørholm er klar med endnu en singleudgivelse og glæder sig til komme ud at spille med sit band

AALBORG: Sangerinden og sangskriveren Amalie Thørholm er klar med en ny singleudgivelse, der har fået titlen ”Før og efter”.

Den tidsløse popsang, som udkommer 26. juni, handler om kærlighed og frygten for at miste.

- Jeg skrev sangen en aften, efter at jeg havde været på besøg i en kirke hos en præst, som jeg ville lave et interview med i forbindelse med mit afgangsprojekt på musikkonservatoriet. Vi skulle snakke om, hvordan musik kan have eksistentiel betydning for os mennesker, fortæller Amalie Thørholm.

- Første linje i sangen siger, at tid normalt regnes efter Kristi fødsel, men jeg regner før og efter dig. Måske andre kender det med, at man laver sit eget personlige skel i tid og regner alting ud fra det. Det kan for eksempel være før og efter en flytning, et nyt arbejde, et nyt familiemedlem eller noget helt fjerde. Uanset hvad - når det nye gode kommer ind i ens liv, bidrager positivt og skaber ny værdi, bliver der samtidig mere, man kan miste, og man kan tænke ved sig selv, om man overhovedet tør føle det, man føler. Og hvem var jeg egentlig før - og hvem ville jeg være, hvis der skulle blive et efter, funderer sangerinden og tilføjer:

- Den mere opløftende konklusion er heldigvis, at kærlighed og livet er alle risikoerne værd.

Minialbum til efteråret

Den nye sang følger op på singleudgivelsen ”Derfor lyver jeg”, der udkom i foråret, og fra 26. juni kan den høres på alle streamingtjenester.

Amalie Thørholm har udgivet musik siden 2017, hvor debutsinglen hed “Love og koffein”. Hun er født i Frederikshavn, men bor i dag i Aalborg hvor hun studerer sang og korledelse på Det Jyske Musikkonservatorium - en uddannelse, hun er ved at afslutte.

- Det har været nogle gode år i et inspirerende miljø, og nu er jeg klar til at skulle videre, siger hun og fortæller, at hun til efteråret udgiver et minialbum, hvor både ”Før og efter” og ”Derfor lyver jeg” er på. Publikum får hende også at se på scenerne rundt om i landsdelen.

- Lige nu arbejder jeg og mit team på at booke koncerter, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud at spille live for et publikum igen sammen med mit band, siger Amalie Thørholm.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...