Snart kan du igen leje de miljøvenlige både og sejle på Limfjorden

AALBORG: Foråret venter lige om hjørnet, og dermed er det igen muligt at gå i bådene og nyde Aalborg og Nørresundby fra fjordsiden.

I morgen, lørdag 6. april, slår GoBoat dørene op til endnu en sæson på Limfjorden. Sammen med familie og venner kan man stævne ud fra basen lige vest for skibet Prinses Juliana.

- Vi har i år valgt at flytte vores base til Vestre Havnepromenade for at sikre brugerne en endnu bedre oplevelse, siger GoBoats indehaver Lars Bo Willumsen.

- Samtidig håber vi, at sommeren bliver lige så fantastisk som sidste år, så endnu flere nordjyder kan nyde nogle afslappende timer på vandet.

De små miljøvenlige GoBoats drives af strøm fra egne solceller, og det giver en støjsvag og lugtfri sejlads, understreger ejeren.

- Vi er meget bevidste om at levere en god og bæredygtig oplevelse, siger Lars Bo Willumsen.

- Vi ønsker at behandle vores omgivelser med respekt samt bevare fjorden ren og uberørt af vores både. Der er i alt 7 GoBoats, hvor sikkerheden er i højsædet - naturligvis med redningsveste.

Vil man være sikker på, at der er en ledig GoBoat til rådighed anbefales det at booke på forhånd. Det er allerede nu muligt at booke en sejlads på GoBoats hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...