Første februar slår en ny salon dørene op, og de vil ikke gå på kompromis med deres luksusunivers

AALBORG: Tag en pause fra hverdagen, og lad dig synke ned i stolen hos salon Epsilon. Her kan du få selvforkælelse serveret sammen med en varm kop kaffe eller en iskold øl.

En ny skønhedssalon melder sig nemlig på banen i Aalborg - og de kreative hænder bag kan lidt af hvert.

- Vi ved godt, at kunderne har travlt, så vi vil gerne samle mange forskellige behandlinger i ét hus, siger de to kvinder bag den nye salon.

Camilla Kalstrup har arbejdet som frisør og barber i København gennem otte år, mens Pernille Andersen er vippe- og negletekniker, men også kyndig inden for voksbehandling, tilretning af bryn og hot stone massage.

Ingen børneklip i salonen

For at luksus-universet, som Camilla Kalstrup og Pernille Andersen har i tankerne, kan gennemføres, har det været nødvendigt at tage en beslutning, der deler vandene.

Derfor har Pernille Andersen, der selv har brugt sin barsel på at forme forretningsidéen, et lidt utraditionelt greb i lommen.

- Der er ikke mange, der synes, et lydtæppe af barnegråd er luksus. Så vi kommer ikke til at tilbyde klipninger til børn, forklarer Pernille Andersen og fortsætter:

- Det er simpelthen af hensyn til vores øvrige kunder, så de altid ved, at de kan slappe af, når de træder ind ad døren hos os.

Lokalerne får første behandling

Det er ikke kun forretningsideen, som de to kvinder har taget stilling til.

For inden dørene bliver slået op, og kunderne kan blive budt velkommen, er det først lokalerne, der skal under kærlig behandling.

Line Ettinger Julsgaard
Over 200 kvadratmeter på Vesterbro bliver nu ombygget til en ny skønhedssalon. Foto: Epsilon

For de 219 kvadratmeter fordelt på to etager skal indrettes på en helt særlig måde, siger Camilla Kalstrup.

- Der skal både være plads til, at man som mand kan læne sig tilbage og blive barberet, mens kvinderne kan smide tøjet og få en massage, uden de to skal genere hinanden.

Er du blevet nysgerrig på at mærke stemningen og tage en snak med de to initiativtagere fra Epsilon, kan du dukke op til åbningsreception lørdag den 29. januar på Vesterbro 65.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...