Få udfordret din fantasi ved kreativitetsmaraton i Nordkraft

AALBORG: Hvad sker der, når man parrer en frø og en blåhval? Og hvad er vigtigst at tage med på en tur til månen?

Det er nogle af de spørgsmål, du kan lege med, når der lørdag eftermiddag, 21. april, er gratis kreativitetstræning i Kedelhallen i Nordkraft.

Både voksne og familier med større børn er velkomne til at komme forbi og prøve kræfter med en ny form for træning, hvor øget kreativitet og større selvindsigt er gevinsten. Selve træningen er en række øvelser, hvor man snakker sammen to og to eller i grupper og løser opgaver på forskellige måder, forklarer Alan Tahhan, som er arrangører af træningen i Nordkraft og står bag netværket Kreativitetstræning i Danmark.

- Det kan være et rigtig brugbart redskab for børnefamilier i en travl hverdag, for man lærer at være til stede i nuet og for eksempel finde på nye lege med sine børn, siger Alan Tahh­an og fortsætter:

- Andre fordele for både børn og voksne er, at man lærer at udvikle originale idéer i skolen eller på jobbet. Det er kompetencer, som vi ved, der er stor efterspørgsel på i fremtiden. Både blandt private og offentlige virksomheder i Nordjylland, men også nationalt og globalt.

Kreativitetstræning er et gratis tilbud for voksne og børn over 10 år, og det kan prøves i Kedelhallen i Nordkraft lørdag den 21. april mellem kl. 13 og 16. Aktiviteterne varer hver 15-25 minutter, og der er korte pauser imellem. Vil du være sikker på at få en plads på holdet, så book en gratis billet via nyheden om kreativitetstræning på nordkraft.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...