Peter Langeland har sat sig i spidsen for Føtex Food i Hasseris

AALBORG: Føtex i Hasseris har fået ny chef.

Den nye mand i spidsen for butikken hedder Peter Langeland. 45 år. Oprindeligt fra Frejlev og med ungdomsårene i netop Hasseris og nu bosat i Storvorde med sin familie.

Peter Langeland har efterhånden haft 17 år i Salling Group med ansættelse i flere forskellige Føtex-forretninger i Aalborg-området. Og nu fra april altså som chef for Føtex Food i Hasseris.

- Føtex i Hasseris er for os centrum i bydelen. Stedet, hvor man møder naboen og får en snak, om man så skal handle, klippes eller have nyt tøj, siger Peter Langeland.

Den nye leder fortæller, at Føtex i Hasseris er inde i en rivende udvikling med stærke regnskaber år efter år. Han kalder selv butikken for "intim" - et sted, hvor man føler sig godt tilpas, når der skal handles, fordi den ikke er den største forretning målt på kvadratmeter.

- Føtex Food Hasseris er perfekt, som den er, men på sigt kunne man godt drømme om lidt mere plads, siger Peter Langeland.

Udover serviceniveauet nævner varehuschefen forretningens vinafdeling som specielt stærk.

- Vi er utrolig stolte af vores vinafdeling, hvor vi har ansat Carl Fryland Clausen som vinekspert - Carl er utroligt vellidt af kunder såvel som kollegaer og en af Danmarks bedste til at vejlede og navigere i verdens vine, siger Peter Langeland, der tilføjer, at Føtex Food Hasseris er faktisk en af de største af alle Føtex-butikker på vinomsætningen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...