Limfjordsbanen er i gavehumør og kører derfor en ekstra tur

AALBORG: Der er kort og godt rift om at komme ud at køre med Limfjordbanens magiske og ikoniske damptog her i december måned.

Og det i en sådan grad at billetterne til juledamptogets tidligere annoncerede ture meget hurtigt fik ben at gå på. Alt blev nærmest udsolgt i en ruf.

Julen er jo som bekendt børnenes og hjerternes fest, og fordi Limfjordsbanen nødigt vil skuffe nogen, så har man nu besluttet at køre en ekstra tur fra Aalborg Station med det populære juledamptog.

Så hvis du vil købe en billet eller to til ekstraturen lørdag den 21. december, så skal du kridte skoene og hiv tegnedrengen frem.

Limfjordsbanen gør i den forbindelse opmærksom på, at billetter kun kan købes i forsalg via Billetto.dk.

Torben O. Andersen
Fuld fart fremad. Juledamptoget tager passagererne med på en hyggelig køretur ud til Østhavnen. Arkivfoto: Limfjordsbanen

Den 21. december er der afgang klokken 11.00 fra Aalborg Station til Østhavnen t/r.

Og når man ankommer til Østhavnen - hvor der er et ophold af en halv times varighed - så er der i billetprisen inkluderet varme drikke og norske klejner, ligesom der også er slik og sodavand til børnene.

Togturen tager ca. to timer inklusiv opholdet i Østhavnen.

For en god ordens skyld pointerer Limfjordsbanen, at juletogene søndag den 8. december, søndag den 15. december og søndag den 22. december allerede er udsolgt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...