Modebutik og neglesalon slår dørene op i shoppingcenteret i november

AALBORG: Friis Shoppingcenter er klar med to nye koncepter

Den ene er multibrand-konceptet Kings & Queens, der allerede har 17 butikker fordelt rundt i Danmark. Den anden er neglesalonen Scandic Nails fra Århus og Odense, som nu også gør indtog i Aalborg.

Kings & Queens er en familiedrevet virksomhed, der har eksisteret siden 2004 og har placeret sig solidt i dansk detailhandel med nu 17 butikker rundt omkring i Danmark.

Den 18. butik i Friis Shoppingcenter åbner i november og vil byde på et stort udvalg af kendte mærker til både kvinder og mænd.

Aalborgenserne kan se frem til modetøj, sko og accessories fra mærker som Tommy Hilfiger, Nike, Fila, Moss Copenhagen, Minimum, Object, Black Rebel, Nørgaard og Les Deux fordelt på 600 kvadratmeter.

Scandic Nails har allerede saloner i Odense og Aarhus. I følge ejer Vivian Dulong er Aalborg nu valgt, fordi det er en spændende by med en attraktiv profil og mange turister. PR-foto

Neglesalon med stort udvalg

Snart er der også mulighed for at få ordnet negle og vipper, når neglesalonen Scandic Nails åbner i Friis Shoppingcenter.

Scandic Nails har allerede saloner i Odense og Århus og er ekspert på personlig pleje og selvforkælelse.

- Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det, siger ejer Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden.

De præcise datoer for åbningerne af de to koncepter er endnu ikke meldt ud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...