Initiativet sænker prisen, så flere kan være med - og så er det bæredygtigt

AALBORG: Vil du også gerne have et af de lækre og eksklusive borde fra populære Mani Pine - i en prisklasse under den kendte og hvor kvaliteten stadig er i top? Så kan du godt begynde at glæde dig til nyeste initiativ fra Nicolai Adamsen og Jonas Damm, der står bag succesbrandet.

Snart kan du nemlig gå online og selv designe dit helt eget bord ud fra valgmuligheder, som Mani Pine har lavet. Og så er det endda bæredygtigt.

Tina Larsen
Bæredygtighed betyder meget i Mani Pine, og det nye initiativ er, hvad de selv kalder kreativt genbrug. Foto: Lars Pauli

- Kvaliteten er stadig i top. Til vores oprindelige borde bruger vi store, massive planker, og når vi skærer træet op, vil der altid være spild i top og bund af stammen. Normalt bruger man det til mindre opgaver, men nu skærer vi det op i lister og limer det sammen til en bred bordplade, der får en plade af højkvalitets egetræ ovenpå, siger Nicolai Adamsen.

- På den måde får man et massivt egetræsbord der ligner - men ikke koster - en million. Vi tænker også grønt, og det her er, hvad vi kalder kreativt genbrug.

Det nye initiativ får navnet Upcycled Oak by Mani Pine.

- Holdbarheden er den samme, men vi sænker prisniveauet, så flere kan være med og få deres helt eget bord. Vores møbler er eksklusive i high-end, vi har ikke så meget i klassen, hvor flere kan være med prismæssigt, men det ændrer vi på nu.

Tina Larsen
Det nye initiativ skal også bruges til en endnu større satsning i udlandet. Foto: Lars Pauli

Du finder på sigt en standardkategori online, hvor du selv kan specialdesigne dit bord med farver, størrelse, bordben og så videre. Og er du i tvivl om noget, kan du også få tip og råd online.

Samtidig skal initiativet også bruges til en endnu større satsning i udlandet.

- Vi flytter mere af forretningen online af to årsager. Dels giver vi alle kunder mulighed for at få et nyt Mani Pine-bord, og dels bliver det nemmere for os at gå internationalt og sælge til kunder rundt omkring i verden, siger Nicolai Adamsen.

- Med det her koncept vil vi sikre os selv bedre i fremtiden. Det seneste halve år har lært os, at det er godt med flere ben at stå på.

Tina Larsen
Efter planen er det her i efteråret, Mani Pine går online med deres nyeste initiativ. Foto: Lars Pauli

Nicolai Adamsen og Jonas Damm arbejder i øjeblikket på grundmodellen til bordet, og de satser stærkt på, at de er klar til at gå online med konceptet her i løbet af efteråret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...