Mød flere af landets bedste kokke.
Livet her

Nyhed: Her kan du lære mesterkokkenes hemmeligheder

I en række unikke arrangementer kommer du helt tæt på tre af landets bedste kokke

24. oktober 2022 kl. 09:01

AALBORG: Kongekrabber, personlige anekdoter og treretters nytårsmenuer er bare nogle af ingredienserne, når Aalborg Streetfoods nye arrangementer løber af stablen.

I samarbejde med FOF Aalborg holder de nemlig tre Masterclasses med anerkendte kokke henover efteråret.

Visionen er, at gøre så mange som muligt til "stjernekokke i eget køkken".

Det første arrangement er med Jack Cramer, der er køkkenchef på Okê og Ruths Hotel. Han vil blandt andet fortælle om sin vej til Ruths Hotel og tilblivelsen af Okê. Samtidig vil han servere smagsprøver af sine signaturretter - herunder Kammusling og "klorofyl", "Kongekrabbe - Grøn mango - Shichi-mi tōgarash" og "Kushiyaki med havtaske & Karl johan".

Knap tre uger senere er der Masterclass med Mads Cortsen, der er kendt fra sit eksklusive private dining-firma Cortsen Dining. Her kommer du med helt tæt på historien om Cortsen Dining. Desuden vil stjernekokken tilberede tre af sine signaturretter - selvfølgelig med smagsprøver!

Den sidste kok er både kendt som køkkenchef på Restaurant Capa i København, som kok i Go'morgen og Go'aften Danmark eller som manden bag "smørbøffen", der gik viralt. Det er Casper Sobczyk, der indledningsvist vil fortælle om sin karriere med ansættelser på blandt andet Søren K, Hotel Marienlyst, Restaurant Alchemist, PanPan og nu som køkkenchef på Capa. Samtidig vil han vise, hvordan du laver en vild fireretters nytårsmenu.

Alle arrangementerne foregår i Eventhallen hos Aalborg Streetfood. Jack Cramers oplæg foregår 27. oktober fra klokken 19.00 til 20.30.

Mads Cortsen disker op med anekdoter og lækker mad 17. november fra 18.30 til 20.00, mens Casper Sobczyk runder rækken af arrangementer af 15. december fra 19.00 til 20.30.

Det koster 295 kroner at deltage i et af arrangementerne.

Annonceret indhold

Nyeste