Det skal være endnu nemmere at få en god spiseoplevelse i Aalborg, og det vil de to virksomheder gerne hjælpe med

AALBORG: Waiteer, der specialiserer sig i takeaway fra byens bedste caféer og restauranter, og restaurantportalen Dinnerlust, som hjælper forbrugere med at finde inspiration til deres næste spiseoplevelse i Aalborg, har indgået et nyt samarbejde.

- Vi glæder os over at annoncere samarbejdet med Waiteer, idet, vi føler, de to koncepter rent faktisk komplementerer hinanden rigtig godt. Hos Dinnerlust vil vi gerne hjælpe forbrugere med at samle al den information, de har brug for, når de skal finde deres næste spiseoplevelse, imens Waiteer er specialister i at levere maden fra nogle af byens bedste spisesteder som takeaway, fortæller Marc Storm Andersen, én af de to stiftere- og medejere af Dinnerlust.

Her ses stifterne af Dinnerlust Oliver Thorsen og Marc Storm Andersen. Arkivfoto: Laura Guldhammer

Det betyder i praksis, at man som bruger på Dinnerlust.dk nu kan se, hvilke spisesteder der også samarbejder med Waiteer i en overskuelig kategori, samt med få klik gå direkte videre i Waiteer’s smartphone-app og nemt bestille takeaway fra en bestemt restauration.

Ricky Thygesen, direktør- og medejer af Waiteer, glæder sig også over samarbejdet, og fortæller:

- Interessen for mad er støt stigende i Aalborg, og derfor er det en rigtig god idé med en portal som Dinnerlust, der giver kunderne et nemt og hurtigt overblik over de tilbud, byen har, og selvfølgelig skal Waiteer være en del af det koncept.

Netop Waiteer har fået godt fat i markedet i Aalborg, og har derfor også udvidet konceptet for nyligt, og er startet op i Aarhus. Her håber virksomheden at de også kan få godt gang i salget af mere eksklusiv takeaway til borgerne i den nye by.

Her ses fra venstre investor og bestyrelsesformand Poul Bærentsen, investor og kok Martin Ib samt Waiteer direktør Ricky Thygesen. PR Foto

Den nyopstartede restaurantplatform Dinnerlust har også planer om at udvide konceptet til andre byer end Aalborg i 2019, fortæller Oliver Thorsen, der er den anden medstifter- og ejer i Dinnerlust:

- Vi har oplevet, at folk har taget rigtig godt imod vores koncept, og virkelig kan se værdien i platformen. Derfor vil vi også fortsat arbejde på at udbrede og udvikle platformen og både hjælpe forbrugere og restaurationer i den forbindelse - også gerne i flere byer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...