Byggeri af 118 nye boliger på attraktiv plads går i gang inden for kort tid

AALBORG: Inden for få uger begynder arbejdet med at rive de lave hvide bygninger på hjørnet af Strandvejen og Badehusvej ned.

På grunden, hvor Folkeuniversitetet tidligere havde lokaler, går C.W. Obel Ejendomme i løbet af sommeren i gang med at bygge AstaHus, som kommer til at rumme 118 såkaldte familieboliger.

- Det bliver lidt større lejligheder end man ellers kender dem fra Vestbyen, derfor betegner vi dem familieboliger, siger Torben Black, adm. direktør i C.W. Obel Ejendomme.

Lejlighederne bliver på to-fire rum med hovedvægt på tre-værelses-boliger. De kommer til leje fra efteråret næste år og er klar til indflytning i starten af 2020.

Historisk navn

AstaHus er opkaldt efter Asta Obel, der i 1956 oprettede Det Obelske familiefond på grundlag af C.W. Obels tobaksfabrik på Badehusvej.

Torben Black glæder sig til at se projektet skyde op.

- Projektet igangsættes i forlængelse af vedtagelsen af en ny lokalplan for området. I et godt samarbejde med Aalborg Kommune er der skabt et godt grundlag for en transformation af området til bl.a. moderne familieboliger, siger han.

Direktøren tilføjer, at Aalborg er inde i en meget spændende udvikling med fortsat befolkningstilvækst og stor efterspørgsel efter moderne og attraktive familieboliger.

- Med investeringen centralt i Aalborg får vi udvidet vores aktiviteter i Aalborg til at omfatte både erhvervs- og boligejendomme, forklarer han.

Projektet er udviklet i samarbejde med Raundahl & Moesby, ERIK Arkitekter, COWI og Brix & Kamp.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...