Fængslet er et af de nye, skræmmende Escape Rooms hos FunCenter
Det sker

Nyt fængsel i Aalborg: Praktikant fik skræmmende god ide

FunCenter Aalborg åbner to nye Escape Rooms, der har fået navnene Morderen og Fængslet

02. december 2018 kl. 17:00

AALBORG: Man skal ikke være bange for at ansætte en praktikant - eller skal man?

Hos FunCenter i Aalborg vovede de pelsen og prøvede. Til gengæld er der nu kommet et ganske skræmmende resultat i form af to spritnye Escape Rooms ud af praktikantens ideer.

Dem, der tør, kan prøve de to nye Escape Rooms, der hedder Morderen og Fængslet. Rummene er netop åbnet, og de kan have fem deltagere af gangen.

Der er lagt op til, at man i løbet af en time skal løse en række gåder, så morderen kan blive fanget eller man selv kan undslippe fængslet.

– Vi har lagt os meget op af, at det, der interesserer folk lige for tiden - serier som Prison Break og krimier, siger FunCenters marketingansvarlig, Michael Goul.

Hvem er morderen? Privtfoto

De nye Escape Rooms skyldes, at FunCenter fik en innovativ praktikant ansat, Morten Schaarup. Han besluttede sig for at lave et projekt der omhandlede FunCenter Aalborg og muligheden for at bygge Escape Rooms.

Kan du bryde ud af fængslet? Privatfoto

Arbejdet mundede ud i en rapport som forklarede præcis, hvorfor tiden var god til at investere i to nye rum. Rapporten viste et stigende antal i søgninger på nettet i Aalborg området, efter netop disse oplevelser, erfarede Michael Goul.

– Desuden så gjorde rapporten det også klart, at der var en øget efterspørgsel på mere traditionelle Escape Rooms, og de to nye oplevelser skulle så derfor være væsentlig anderledes end det nuværende rum, FunCenter havde, fortæller han.

Han håber desuden på, at de nye Escape Rooms kan bruges af firmaer til f.eks. teambuilding.

– Det er jo en fantastisk måde at ryste folk sammen på, der ikke kender hinanden, ikke, siger han.

Efter praktikanten havde fremlagt sine tanker om behovet for nye Escape Rooms i FunCenter, gik FunCenters oplevelsesdesigner Michael Goul i gang med at udtænke temaer, historier, og gåder, og efter ca. tre måneders hårdt arbejde står de to nye Escape Rooms klar.

Der skal bookes tid, hvis man vil prøve de nye Escape Rooms, oplyser Michael Goul.

Annonceret indhold

Nyeste