Den nye kaffebar Baco vil gøre din kaffedate meget billigere

AALBORG: Det skal være fortid, at du må smide en mindre formue for en hurtig latte og lidt at spise. Det mener tre unge iværksættere i Aalborg.

– Jeg er træt af, at det nemt koster 100 kroner hver gang, jeg skal ud at drikke en kop kaffe. Derfor laver vi nu et sted, hvor alle kan være med - lidt oftere, siger Frederik Kjaer.

Sammen med to partnere, Anders Pape og Emil Kjær, åbner han i morgen, tirsdag 18. december, kl. 14 en helt nyt kaffebar i Vesterå 7.

Baco, som kaffebaren hedder, kommer til at køre med et for Aalborg helt nyt koncept. Alt i butikken koster nemlig det samme.

– Vi har kun én pris på alt. Om det er en latte, en cappuccino eller en flat white, så er det 20 kroner, forklarer Frederik Kjaer.

Katrine Schousboe
Der er plads til 12 siddende gæster i det lille lokale i Vesterå. Foto: Claus Søndberg

Ud over kaffen serverer Baco blandt andet også bagels - eller i den engelske version bagels & coffee - også til en mønt.

– Vi kan holde priserne så langt nede, fordi vi har lavet et velovervejet koncept, hvor vi f.eks. kun har én størrelse på kopperne og et relativt begrænset sortiment. Og lokalet havde vi i forvejen, siger han.

Kaffebaren åbner i den tidligere frisør- og barbersalon, Artistic Gentlemen Only. Lokalet er blevet ledigt, fordi salonen er blevet en del af et af Frederik Kjaers andre projekter - det nyåbnede Frederik Hector House i Slotsgade.

Selv om der er tråde mellem Baco og Frederik Hector House, så understreger Frederik Kjaer, at det er to forskellige verdener. Selv kommer han til at dele sin tid mellem dem, mens det primært bliver kompagnonerne, der står for den daglige drift.

Baco slår dørene op kl. 14. Det sker med et tilbud, der er til at forstå. På åbningsdagen får du nemlig en gratis bagel med, når du køber kaffe.

Katrine Schousboe
Anders Pape (t.v.), Emil Kjær og Frederik Kjaer har arbejdet sammen i andre konstellationer før - nu hedder fremtiden Baco. Foto: Claus Søndberg
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...