DearBaby laver abonnementskasser med kvalitetslegetøj til de mindste børn. PR-foto
Shopping

Nyt firma giver dig legetøj på abonnement

- Vi skal væk fra rodebunker og have mere kvalitet, mener Aalborg-iværksætter

21. september 2020 kl. 13:10

AALBORG: Vasketøjsbunkerne hober sig op, og søvnunderskuddet står højt i øjnene, selv om du kører på dagens tiende kop kaffe.

Og midt i det hele vil du gerne sikre, at din lille arving får de bedste muligheder for at udvikle sig.

Nu kommer en ny aalborgensisk iværksættervirksomhed dig til undsætning. DearBaby vil nemlig sælge kvalitetslegetøj på abonnement, sådan at legetøjet hver måned ombyttes og genbruges.

- Jeg sammenligner tit konceptet med en måltidskasse, fordi vi har gjort alt forarbejdet. Vi leverer en afmålt portion viden om dit barns udvikling og de rette ingredienser i form af legetøj til at kunne skabe en meningsfyldt leg med dit barn, fortæller iværksætteren Dorthe Klitgaard, der står bag DearBaby, i en pressemeddelelse.

Tanken med DearBaby er at sikre, man altid har legetøj, der støtter barnets udvikling fra 0-3 år. PR-foto

Indholdet i kasserne er udvalgt på baggrund af forskning i børns udvikling fra den populære bog om tigerspring, ”Vidunderlige Uger”, og en række eksperter inden for børns udvikling. Barnets alder afgør, hvilke elementer kassen skal indeholde for f.eks. at stimulere finmotorikken eller sanserne.

- At få børn er den største glæde i livet, men søvnunderskud og tigerspring, kan virkelig dræne alle forældre for energi. Derfor er DearBaby udviklet, så legetøjet stimulerer de dele af hjernen, der er i hastig udvikling, siger Dorthe Klitgaard, der selv er mor til to små børn og fik ideen til konceptet under sin barsel.

Når du sender abonnementskassen retur, bliver legetøjet rengjort, steriliseret og brugt igen. Dit barn har altså kun legetøjet, så længe det er spændende og understøtter den udvikling, der er i gang.

- Vi sender kun legetøj ud, der er af topkvalitet. Vi vil væk fra overforbrug og rodebunker af legetøj og have mere kvalitet – både når det gælder leg og legetøj, forklarer Dorthe Klitgaard.

DearBaby sender i første omgang ud her i Aalborg, men siden er det tanken, at konceptet skal bredes ud.

Annonceret indhold

Nyeste