Allerede fra juni vil Great Dane Airlines flyve ugentligt. Se her hvorhen

AALBORG: Er du glad for at rejse og vild med flere af de europæiske storbyer, så er der godt nyt.

Ved et pressemøde i Aalborg Lufthavn har man netop præsenteret et nyt dansk flyselskab, Great Dane Airlines, som får base i Aalborg.

Det nye selskab, som er stiftet af Duc Hou Nguyen og Thomas Hugo Møller, skal dels flyve for charterarrangørerne Nilles Rejser og Bravo Tours og dels regulær rutefart til Edinburgh, Dublin og Nice.

De tre nye ruter bliver direkte og åbner allerede i juni.

- Hos Great Dane Airlines vil vi fokusere på behovet for charterselskaberne og være hurtige og omstillingsparate i forhold til ønsker og behov. Vores kendskab og tætte samarbejde med lufthavnen sikrer, at vi altid har fingeren på pulsen og kan handle på muligheder der opstår, siger CEO, Thomas Hugo Møller i en pressemeddelelse, og tilføjer:

- Interessen for produktet har været helt overvældende – vi kan tydeligt mærke, at produktet har manglet i branchen, siger han.

Der bliver afgange mellem Aalborg og Edinburgh hver tirsdag fra uge 25 og hver torsdag og lørdag fra uge 34. Billetprisen begynder ved 599 kr pr. vej.

Aalborg-Dublin bliver ligeledes om tirsdagen fra uge 25 til samme pris, mens Aalborg-Nice får afgang onsdage fra uge 26 med billetpriser fra 499 kr.

Billetsalget åbner 5. marts.

Great Dane Airlines har base i Aalborg og får kontor i Aalborg Lufthavn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...