Der er pop-op køkken og åbent hus på gården, hvor restaurantens råvarer kommer fra

AALBORG: Nu kan du komme helt tæt på og få mere at vide om de råvarer, Restaurant Alimentum bruger i sine menuer.

Det sker, når spisestedet og det økologiske landbrug Højgården ved Mou afholder “Økologisk Høstmarked” med åbent hus den første weekend i september.

I anledning af høstmarkedet rykker Alimentum ud på gården og laver pop-up køkken, og restauranten skriver i en pressemeddelelse, at der vil være masser af lækkerier, gæsterne kan nyde. Man kan også se marker og væksthuse, ligesom der er fritgående høns, vagtler og bier. De mindste kan klatre på halmballer og bage snobrød.

Menuen på Restaurant Alimentum afspejler tilgangen til de råvarer, der er tilgængelige fra gården og høstes dagligt, ligesom restaurantens folk også jævnligt er ude på den økologiske gård for at høste, luge og plante.

Høstmarkedet finder sted 31. august og 1. september på Ny Høstemarkvej 34, 9280 Storvorde, gården åbner begge dage klokken 11.30.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...