Charlotte Zaza fylder lokalerne med malerier, keramik og smykker

NØRRESUNDBY: 20. maj gør 42-årige Charlotte Zaza en drøm til virkelighed, når hun slår dørene op til sit eget galleri i Vestergade 1 i Nørresundby.

Charlotte Zaza, der er mor til tre og gift med den tidligere professionelle målmand Karim Zaza, er selvlært kunstner og har i mange år malet for sjov. Hun er oprindeligt uddannet pædagog og har i flere år arbejdet som pædagogisk leder i en børnehave.

Susanne Justsen
Udover at sætte fokus på kunst, håber Charlotte Zaza også, at hun kan bidrage positivt til tankerne om at være erhvervsdrivende i Nørresundby. Foto: Michael Koch

For to et halvt år siden sagde hun sit arbejde op for at gå efter drømmen om at blive galleriejer. Hun har det seneste års tid drevet en network marketing virksomhed, som har givet hende økonomisk mulighed for at investere i galleriet.

- Jeg håber på at kunne inspirere andre til at se mulighederne for at handle nogle lidt anderledes ting i Nørresundby - som eksempelvis kunst. Endvidere håber jeg på at kunne bidrage positivt til tankerne om at være erhvervsdrivende i Nørresundby, siger Charlotte Zaza.

- Jeg håber også på at kunne spice ”gågaden” i Nørresundby lidt op med mine farvestrålende malerier, tilføjer hun.

Susanne Justsen
Det er her i Vestergade, Charlotte Zaza snart åbner sit galleri. Foto: Michael Koch

Ud over at vise sine egne malerier har Charlotte Zaza valgt at invitere de to lokale kvinder Michaela Joseph og Susanne Ravn ind som udstillere i galleriet.

- Den ene laver skønt og “skævt” keramik, og den anden laver nogle virkelig flotte smykker. Jeg synes, det er vigtigt, at vi som små erhvervsdrivende ser mulighederne for at hjælpe hinanden og booste hinandens forretninger, hvor det er muligt, siger hun.

Hun fortsætter med at drive sin network marketing virksomhed sideløbende med det kreative arbejde i galleriet.

- Den virksomhed klares med en god kalender, en telefon, en labtop og WIFI. Så den kan jeg drive, uanset hvor i verden jeg befinder mig. Derfor har jeg også over en lille arbejdsplads i galleriet, da der jo er en del tørretid på mine malerier, siger hun.

Susanne Justsen
Foto: Michael Koch

Galleri Zaza åbner klokken 16, hvor den kendte nordjyske blogger og influencer Josefine Valentin klipper den røde snor over. Alle interesserede er velkomne til at kigge forbi indtil lukketid klokken 18.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...