Aalborg Hotel Apartments åbner i dag torsdag 7. juni i Aalborg Øst

AALBORG: Aalborg Hotel Apartment åbner i dag 7. juni på Venøsundvej i Aalborg Øst. Det er et hotel med 27 lejligheder.

I sammenspillet mellem globale tendenser og den rivende udvikling, som Aalborg for tiden gennemgår, er der opstået behov for et nyt hotelkoncept i den nordjyske hovedstad. Aalborg tiltrækker i stigende grad virksomheder og personer fra hele verden, som opholder sig i byen i kortere eller længere perioder. Samtidigt er efterspørgslen på hotellejligheder fremfor traditionelle hotelværelser i en årrække vokset markant, og især i større hovedstæder og storbyer har konceptet vundet indpas, lyder det fra hotelmanager Thor Bastholm.

Siden opstart i 2010 har Aalborg Furnished Apartments været formidler af møblerede lejligheder, i høj grad til landsdelens internationale virksomheder samt større organisationer. I takt med efterspørgslen fra deres netværk af kunder og ikke mindst behovet for et opgraderet hotelprodukt i den østlige del af Aalborg, har projektet med Aalborg Hotel Apartments udviklet sig.

Det ny hotel med de 27 nybyggede hotellejligheder er nu klar til gæster fra ind- og udland. Lejlighederne er henholdsvis 50 og 70 kvm. De har alle enten terrasse eller altan.

- Vi har haft fokus på at skabe et produkt af høj standard med god plads, hvor man har følelsen af at være i et hjem fremfor et typisk hotelværelse, siger hotelmanager Thor Bastholm.

- Med faciliteter som fuldt udstyret køkken, separat soveværelse, opvaskemaske, vaskemaskine osv. kan hverdagens rutiner tilrettelægges på samme måde som normalt. Det er attraktivt for mange rejsende, hvad end de er hjemmefra i to dage eller to måneder, tilføjer Thor Bastholm.

Konceptet er tilpasset nutidens behov for fleksibilitet. Der er eksempelvis ingen indskud og alt er inkluderet i prisen. Nøgler kan blive udleveret via en automatisk nøgleboks, hvilket gør til - og fraflytning nem. Aalborg Hotel Apartments vil derfor være præget af gæster, der overnatter enkelte dage såvel som beboere, der vil gøre stedet til deres hjem i måneder eller år ad gangen.

De nye hotellejligheder er placeret i et roligt boligområde tæt ved Aalborg Universitet, Gigantium, Novi og byens nye supersygehus. Denne bydel oplever en massiv opblomstring ift. ejendomsinvestering, virksomhedstilflytninger og kulturelle tilbud.

Aalborg Kommune har fra start været positivt stemt overfor projektet. At Aalborg nu kan tilbyde et fleksibelt koncept med hotellejligheder, bliver også taget godt imod af Tonny Skovsted Thorup, erhvervschef ved Aalborg kommune.

- Den internationalisering som Aalborg oplever afleder behov og forventninger til, hvad vi som by kan tilbyde. Fra BusinessAalborgs perspektiv er det derfor yderst positivt, hver gang lokale aktører medvirker til at udvikle byens udbud, så Aalborg øger sin tiltrækningskraft på internationalt orienterede virksomheder såvel som deres ansatte. Aalborg Hotel Apartments sætter et ambitiøst niveau, og jeg vil med stor interesse følge udviklingen, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...