Den kombinerede blomsterforretning og café er netop åbnet - se her hvor

AALBORG: Duften af blomster byder velkommen - sæsonens planter, dekorationer og afskårne blomster lyser op sammen med julekæder og stearinlys. Og du kan også købe hjemmebag og friskmalet kaffe.

Det er som at træde ind i et lille frirum langt fra hverdagens travlhed, når du besøger Loui´s Blomster og Kaffe, der netop er åbnet i Danmarksgade.

Tina Larsen
Du finder masser af blomster hos Loui's. Foto: Lasse Sand

Og dermed har hun nået sit mål, Ann-Louise Wigh Hansen, der ejer den kombinerede blomsterforretning og café.

- Jeg vil gerne skabe et oplevelsessted, hvor man finder ro i en travl hverdag, siger hun.

- Her kan man nyde både kaffe og blomster, og jeg håber også, at man får inspiration med hjem.

Selv om Loui's Blomster og Kaffe netop er åbnet, har ejeren masser af erfaring; Ann-Louise Wigh Hansen er nemlig uddannet blomsterdekoratør, hun har stået for caféen i La Bonta i Gravensgade, som hendes mand etablerede - ligesom hun tidligere har haft eget kafferisteri, det lå i øvrigt også i Danmarksgade.

Tina Larsen
Det er tydeligt at se, at Ann-Louise Wigh Hansen er uddannet blomsterdekoratør. Foto: Lasse Sand

- Jeg har altid drømt om at have mit eget sted, hvor man kombinerer kaffe og blomster, og da de rigtige lokaler dukkede op, slog jeg til, siger Ann-Louise Wigh Hansen.

- Beliggenheden her ved grønttorvet er god, jeg er tæt på gode råvarer, og jeg er generelt stor tilhænger af alt fra jord til bord.

Tina Larsen
Du kan også købe hjemmebagte kager hos Loui's Blomster og Kaffe. Foto: Lasse Sand

Du finder Loui's Blomster og Kaffe i Danmarksgade 35a. Indtil videre er der åbnet torsdag, fredag og lørdag, men 45-årige Ann-Louise Wigh Hansen vil gerne på sigt arbejde der på fuld tid.

- Nu ser jeg, hvordan det går. Jeg håber, at aalborggenserne tager stedet til sig.

Tina Larsen
Man er ikke i tvivl om, at der er lagt stor vægt på blomster og planter i den nye blomsterforretning og café. Foto: Lasse Sand

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...