Økologi, konditorkager og en helt særlig indretning i ny café

AALBORG: Stilen er gennemført, og tankerne flyver årtier tilbage, når du træder indenfor i Café Holle, der netop har slået dørene op i midtbyen. Borde og stole i teaktræ er næste alle originale, der er sat i stand, og det samme gælder gulvlamperne.

- Vi har virkelig kræset om detaljerne, og vi vil gerne skabe en 60'er tidslomme. siger indehaver Charlotte Koch, der også fremhæver de rå mure og bindingsværket, der kom frem, da stedet blev sat i stand.

Tina Larsen
Charlotte Koch glæder sig over, at der nu er gæster i caféen. Foto: Martin Damgård

Hun ejer caféen med sin mand Klaus og sin bror Michael, og trioen også står bag naboen, Holles Vinstue.

De to steder deler køkken - men er ellers meget forskellige. I Café Holle spiller økologi en stor rolle på menukortet, Charlotte Koch henter kager hos en konditor hver dag, og mens kaffe selvfølgelig er et must, er japansk te også blandt de specialiteter, du kan nyde.

- Vi tror på, at caféen appellerer til et yngre publikum end vinstuen, hvor mange er 40+, siger Charlotte Koch.

- I det hele taget har de to steder et meget forskelligt koncept og et meget forskelligt udtryk.

Tina Larsen
Stilen sender tankerne tilbage til 1960'erne. Martin Damgård

Charlotte Koch glæder sig over endelig at byde velkommen til gæsterne.

- Jeg har det så dejligt, vi har jo gået og trippet i næsten to en halv måned og ventet på at åbne. Jeg er så glad for, at det er muligt nu. Vi har lagt meget sjæl i caféen.

Café Holle har også gårdhave og udeservering, og mens stedet er café i dagtimerne, er der plads til arrangementer om aftenen.

Tina Larsen
Foto: Martin Damgård

Charlotte Koch understreger, at caféen selvfølgelig lever op til kravene fra myndighederne på grund af frygten for corona, og derfor er det blandt andet heller ikke muligt at sidde i baren i øjeblikket.

Tina Larsen
Foto: Martin Damgård

Du finder Café Holle på Algade 59.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...