Huset skal være mødested for erhverv, kultur og sociale arrangementer

AALBORG: Et helt nyt kulturhus med navnet A2 slår dørene op på lørdag.

I foråret købte Aalborg Citykirke den tidligere ANR-bygning på Riihimäkivej 6 med det formål at skabe et nyt, stort kulturhus i den sydlige del af byen – et mødested for erhverv, kultur og sociale arrangementer, som gør indtryk og skaber liv.

Nu er kulturhuset klar, og det bliver et brag af en åbning med indslag og sjov for både børn, teenagere, unge og voksne, lover initiativtagerne.

Et legerum er også at finde i det nye kulturhus. Foto: Claus Søndberg

Kirken står selv for en del kulturarrangementer, eksempelvis en omfattede julekalender med blandt andet Ramasjang Juleshow, trylle-bagedag og meget mere. Planen er også, at det lokale erhvervs-, forenings- og kulturliv kan leje sig ind i de rå og moderne faciliteter, som er blevet totalrenoverede.

Faciliteterne rummer blandt andet en sal med stor scene, lys- og lydanlæg og plads til flere hundrede siddende gæster. Der er også et café/loungeområde samt en række konference- og grupperum plus aktivitetsrum for børn og teenagere.

På lørdag, 24. november klokken 14, åbner kulturhuset, og åbningsshowet bliver en blanding af musik og performing art af lokale kunstnere, hilsner fra kulturpersoner i byen, og så kommer borgmester Thomas Kastrup-Larsen og klipper snoren.

Alle, som har lyst til at være med, er velkomne, og der er fri entré.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...