Det nordjyske køkkenfirma har allerede 3 butikker i Danmark - nu åbner de den fjerde i Aalborg

Opdateret 1. november 10:26 med en præcisering af at det er Køkken- og hvidevarebrugsen St. Ajstrup, der åbner og ikke JKE Køkkener.

AALBORG: Er du også ved at være træt af at kigge på de tomme lokaler på Hobrovej? Og går du tilfældigvis og drømmer om at skifte køkkenet ud med et spritnyt, nordjysk af slagsen?

Så er det din heldige dag - eller det bliver det i hvert fald til påske, når det nordjyske firma Køkken- og hvidevarebrugsen St. Ajstrup åbner en kæmpe butik på toppen af Skalborg Bakke - nærmere bestemt Hobrovej 347.

Indtil da ombygges de 900 kvadratmeter i den tidligere Gardin-Eriksen/sengeforretning nemlig til en køkkenforretning, hvor du kan stikke hovedet ind og mærke på lokale køkkenborde, -skabe og -skuffer.

- Vi kan konstatere, at aalborgensere er meget loyale i forhold til at handle lokalt. Det vil vi gerne imødekomme med lokalt at tilbyde et af de mest spændende køkkensortimenter, som er på markedet, siger Claus Nielsen, som står i spidsen for St. Ajstrup, der står bag den nye butik i Aalborg.

Butikken forhandler JKE køkkener, der i mere end 50 år er produceret lokalt i Jerslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...