Standup-komikeren gæster Aalborg - se datoen her

AALBORG: Er du vild med Simon Talbot? Så kan du godt begynde at glæde dig, for en ny Danmarksturné bringer ham forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) om præcis et år - 18. november 2021. Det skriver AKKC i en pressemeddelelse.

På turnéen med det nye show skal der - efter et hårdt 2020 - atter grines og være god stemning, hvor Talbot i vanlig stil får forvandlet tematikker fra eget liv - såsom hårtab, sociale medier, katte, gaming, næsehår, danske love, kontrasten i opvæksten med en Jehovas Vidner mor og irsk gadedrengs far, livet som gift mand, kvinders alt for varme bade, og meget meget mere - til jokes, vi alle sammen kan grine af.

For Simon Talbot har det seneste år haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier, set (alt) for meget Tiger King og erhvervet sig en sukkerafhængighed, hvilket han nu omdanner til et helt nyt dansksproget comedyshow.

- Jeg vil have, folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemmeste opgave er at skabe så fed livestemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud og feste til senere end kl. 22 efter showet... Det bliver SÅ Optur. Bare det at have det i kalenderen, og se frem til det, er alt. Jeg glæder mig allerede helt vildt. Det er begrænset, hvor mange gange man kan gense Tiger King, siger Simon Talbot i pressemeddelelsen.

Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning til folket – blandt andet med sine onemanshows Damp (2011), Talle Alene i Verden (2014), Mr. Copenhagen (2016) og Make Denmark Great Again (2018), som rekordmange danskere købte billet til.

Senest turnerede han med sit første engelsksprogede show Danish Invasion (2020). Han har derudover haft sit eget Sketch Show på nationalt TV og har over 1.000.000 visninger på YouTube alene på hans engelsksprogede sæt på The Russell Howard Hour.

Billetter til Simon Talbot – Optur i Aalborghallen torsdag 18. november 2021 kl. 19 - er i salg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...