Du finder klassiske retter på menukortet - se her hvor Min Jiang ligger

AALBORG: Har du lyst til kinesisk mad? Så er her endnu en mulighed; Min Jiang Restaurant slår snart dørene op. På menukortet finder du blandt andet et stort udvalg af almindelige kinesiske retter, grill af kød, mongolian barbecue og sushi.

- Vi åbner en klassisk kinesisk buffet-restaurant. For dem som ikke ønsker at spise buffet, har vi selvfølgelig også en á la carte menu med en masse spændende kinesiske retter, siger Jun Hu, der har ansvaret for eksterne relationer og administrativt arbejde.

Tina Larsen
Wen Xiao Hu står for den daglige drift af restauranten. Foto: Lasse Sand

Hun er også datter af den ene ejer, Wen Xiao Hu, der har arbejdet i restaurationsbranchen i Aarhus de seneste 15 år. Han skal primært være ansvarlig for den daglige drift af Min Jiang Restaurant.

Den anden ejer, Daowei Sun, driver i forvejen restauranten Bai Sheng i Frederikshavn.

At de nu åbner spisested med 210 pladser i Vestbyen, er der flere grunde til.

- Aalborg er en spændende by med udvikling og stort potentiale. VI har i flere år kigget på lokaler i Aalborg, men vi har ikke kunne finde det rette indtil nu, siger Jun Hu.

- Vi har valgt Vestbyen, fordi vi gerne vil være en del af den nye byudvikling, der skal ske i området. Vi tror på, at det nye kulturområde i Aalborgs Vestby bliver rigtig godt, og vi vil gerne være med til at skabe mere liv herude.

Tina Larsen
Restauranten har plads til 210 gæster. Foto: Lasse Sand

Og ejerne er klar til at give gæsterne en god oplevelse.

- Vi har gjort meget ud af indretningen af restauranten. Det er et stort lokale, men vi har stadig prøvet at gøre det intimt og hyggeligt, siger Jun Hu.

- Servicen skal være i top. Maden skal være i top. Vi lægger vægt på at råvarerne er af god kvalitet, hvilket bidrager til smagsoplevelsen. Vores buffet vil være fyldt med forskellige smagsoplevelser og noget til enhver smag.

Tina Larsen
Min Jing Restaurant ligger på Strandvejen i Vestbyen. Foto: Lasse Sand

Min Jiang Restaurant - der i øvrigt er opkaldt efter floden Min Jiang, som ligger i det område, hvor begge ejere kommer fra i Kina - ligger på Strandvejen 35C.

Det er planen, at restauranten åbner senest 1. november. Når den er klar, kan du se den præcise dato på Min Jiangs facebook- og hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...