Kokkene har været en tur i Spanien for at samle inspiration til menuen, der skal serveres lige her i Aalborg

AALBORG: Små delikate serveringer serveret med sydlandsk stemning. Det er opskriften på det nye tapas sted, som lige om lidt indtager madscenen i Aalborg.

Bag det nye spisested er nogle af hænderne og hovederne, som i forvejen styrer byens toprestauranter - blandt andet restaurant Applaus, Menendez, Nam og Bistro Dejavú. Og deres fælles restaurant, hvor samarbejdet allerede har stået sin prøve: Resturant SMAEK.

Line Ettinger Julsgaard
Mads Hyllested er én af kokkene bag Roxana. Foto: Sarah Würtz

Det er kokke som Mads Hyllested, Kim Jeppesen og Anne-Marie Menendez, der sammen stiller det stærke hold og denne gang kaster sig ud i det spanske køkken.

Et groft tapas-koncept

Efter en rundrejse i Spanien har ejerne håndplukket de smage, de ville have med tilbage til Aalborg. På Roxana kan man altså forvente alt lige fra skaldyr, sydlandske grøntsager, citrusfrugter og lækre skinker, fortæller Mads Hyllested.

- Vi kommer til at køre et lidt grovere koncept, end man normalt kender fra tapas. Et eksempel kunne være en helgrillet fiskeryg, som man så kan sidde og dele. Det kan også være forskellige skinker eller rejer på spyd med spændende marinader, har Mads Hyllested tidligere fortalt til aalborg:nu .

Line Ettinger Julsgaard
Du finder Roxana lige på hjørnet af Ved Stranden og Maren Turis Gade. Foto: Line Ettinger Julsgaard

Der er plads til omkring 100 gæster, hvor selskaber bliver opdelt fra de øvrige gæster. Og allerede nu kan du bestille bord til premiereaftenen torsdag 5. maj på deres hjemmeside.

Herefter er der åbent tirsdag til lørdag - og om fredagen og lørdagen efter 22 kan du opleve loungestemning med DJ's.

Du finder Roxana på adressen Ved Stranden 5.

LÆS MERE: Kokke bag SMEAK går sammen om ny tapas-restaurant

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...