Aalborg Atletik og Motion er med i nyt samarbejde, der kan hjælpe nye motionister i gang

AALBORG: Et helt nyt samarbejde har set dagens lys; Aalborg Atletik og Motion sætter sammen med Bevæg dig for Livet gang i en række nye tiltag, der skal hjælpe interesserede på vej til en sundere livsstil.

Samarbejdet betyder, at Aalborg Atletik og Motion har fået mulighed for at gøre en række ekstra indsatser for dem, som gerne vil i gang med at motionere og ønsker at gøre det sammen med andre.

Første synlige resultat er to helt nye hold - et Walk-hold og et begynderhold.

- Formålet med de nye tiltag er at gøre motion til en positivt og social oplevelse for dem, som gerne vil i gang med at motionere og som måske ikke er vant til at løbe. Aalborg Atletik og Motion er en klub, hvor der er plads til forskellige ambitionsniveauer, derfor er vi stolte af at kunne præsentere de nye løbehold, der byder på noget for alle - uanset om man er rutineret løber eller nybegynder, siger Aalborg Atletik og Motions eventchef, Lars Johansen.

Walk-holdet henvender sig til dem, som ikke tidligere har dyrket motion eller har holdt en længere pause og gerne vil i gang med at motionere. Træningen vil indeholde powerwalk og let styrketræning med egen kropsvægt.

Begynderholdet henvender sig til dem, der gerne vil i gang med at løbe og som på sigt gerne vil kunne løbe fem km.

Initiativerne er de første af en række.

- Vi glæder os til at udvikle på samarbejdet med Bevæg dig for Livet og motivere flere til at dyrke motion, siger Lars Johansen.

Bevæg dig for Livet udspringer af en partnerskabsaftale mellem Nordea-fonden, TrygFonden, DIF og DGI med formålet om at Danmark skal være den mest aktive nation, og at 50 procent af befolkningen ved udgangen af 2025 skal dyrke idræt i en forening.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...