SUP-boards er populære blandt både amatører og professionelle. Arkivfoto: Bo Lehm
Livet her

Nyt tilbud til surfere: Lej en trailer med boards

Traileren indeholder op til 10 boards - se her hvor og hvornår du kan leje

26. juni 2019 kl. 16:08

AALBORG: Drømmer du om at møde bølgerne på et surfboard? Så får du en helt ny mulighed, når Grejbanken tilbyder, at du kan leje en trailer med op til 10 nye special-designede SUP-boards.

Grejbanken drives af Aalborg Sportshøjskole, og det nye tilbud skal være med til at få flere nordjyder ud og opleve suset ved at surfe en bølge på et SUP-board. Det er en meget lettilgængelig aktivitet – det er måske den letteste måde at få sin første surfoplevelse på, idet man kan komme op at surfe på en bølge, der kun er 0,5 meter høj, lyder det fra initiativtageren.

Traileren har plads til 10 boards i forskellig størrelse. Foto: Aalborg Sportshøjskole

- Det specielle ved den nye SUP-surf trailer i Grejbanken på Aalborg Sportshøjskole er, at den består af 9 forskellige typer boards. Det vil sige, at man kan afprøve, hvilken type board der passer bedst til den enkelte person i forhold til evner, størrelse og bølgeforhold. Netop det gør dette projekt helt unikt. Det er den eneste trailer af sin art i Danmark, siger leder af Grejbank og underviser i outdoor og surfing, Kim Jensen.

- De 10 nye boards kommer til at ligge i vores Grejbank og alle institutioner, foreninger og privatpersoner i Nordjylland kan leje SUP-traileren og køre direkte ud til bølgerne, hvor end de er henne.

Projektet er blevet muligt, efter Nordea-fonden har givet en bevilling på 126.500 kroner.

Grejbanken på Aalborg Sportshøjskole er en del af Friluftsrådets grejbanker, der er placeret i hele landet, og hvor alle institutioner, foreninger og privatpersoner har mulighed for at leje outdoorudstyr.

Du kan leje traileren med surf-boards, når Grejbanken og Aalborg Sportshøjskole åbner igen i begyndelsen af august.

Annonceret indhold

Nyeste