Der er ingen undskyldning selv om mange foreninger kaster håndklædet i ringen - du kan træne på nettet. Arkivfoto: Andreas Falck
Det sker

Nyt tilbud: Træn sammen på nettet - hver for sig

Corona får foreninger til at lukke ned, men nu er DGI klar med nyt gratis koncept

12. november 2020 kl. 15:43

AALBORG: Mange idrætsforeninger kaster i disse dage håndklædet i ringen og opgiver at lave træning på grund af corona-restriktioner.

Men selv om der er lukket ned, så behøver du ikke opgive at bevæge dig. DGI Nordjylland melder sig nemlig nu med et nyt gratis tiltag, der kan holde os i gang.

Konceptet hedder Nordjylland Træner Sammen og skal ses som et supplement til de tiltag, som nogle foreninger laver for deres medlemmer, skriver DGI i en pressemeddelelse.

Over de kommende fire uger vil en række gæster stå for live træninger på nettet. Du kan være med alene eller sammen med venner eller familien.

- Vi har lavet et koncept, hvor vi gerne vil samle nordjyderne og tilbyde træning virtuelt. Vi har skabt en platform, der hjælper med at holde gang i fællesskaberne og giver inspiration til træning for foreninger og for nordjyderne, siger formand for DGI Nordjylland Peter Otto Yde Thomsen.

- I en tid, hvor mange møder store udfordringer, er det specielt vigtigt at holde fast i fællesskaberne. Når der ikke er mulighed for at komme ned i foreningen, så har vi brug for at holde os fysisk aktive derhjemme, lyder det.

Fællestræningerne foregår hver søndag kl. 17 - og første gang på søndag, 15. november, hvor der bliver livestreamet på DGI Nordjyllands Facebookside.

Blandt gæsterne til fællestræningerne er Tom Kristensen, Lindy Aldahl og Casper Steinfath.

Også i løbet af ugen vil der være forskellige onlineaktiviteter, du kan være med til.

Du kan se mere om de kommende live-begivenheder på dgi.dk/nordjyllandgårlive eller ved at trykke her

Annonceret indhold

Nyeste