Få en (for)nem nytårsaften og bestil nytårsmiddagen to go - vi peger dig her i retningen af fem gode bud
Årets sidste dag står for døren, hvilket også kan mærkes her på aalborg:nu-kontoret, hvor snakken især går på, hvad der skal på bordet og hvor det skal hentes fra. Er du, ligesom os, mere interesseret i at skåle i champagne fremfor at knokle ved kødgryderne, så læs med. Vi har nemlig undersøgt, hvad byens restauranter byder på af lækre nytårsmenuer i afhentningsvenlig version. Velbekomme og godt nytår!
Restaurant Smaek
Smaek har lavet en 3-retters menu, der kræver meget lidt tilberedning derhjemme. Den består af:
- Brød og smør
- Asian style laks med soya/lime vinaigrette, puffede risflager, sesammayonnaise, ristet sesam og urtesalat.
- Kalvemørbrad i soufflé med stegte svampe, pommes anna med jordskokker, selleripuré, saltbagt selleri og pebersauce med grøn peber og karse.
- Chokoladefondant med god mørk chokolade, vaniljecreme, syltede kirsebær, kirsebær marengs og sprødt kageknas.
Pris: 295,- pr. person.
Klik videre til bestilling her.
Victors Madhus
Hos Victors Madhus i Nørresundby har man også sammensat en 3-retters menu, dog med mulighed for at supplere med en 4. ret:
- Langtidspocheret kulmule. Serveret i svampecreme tilsmagt karl johan & kantarel og toppet med sprød rug, urterasp og purløgsolie.
- Oksemørbrad stegt med timian & hvidløg. Serveret med puré lavet på stegt selleri & syltede rødløgsskaller. Hertil ”kartoffelkage” med brunet smør og sauce på portvin med skalotteløg.
- Brownie af kraftig mørk chokolade med fyld af hasselnødder. Toppet med karamelliseret crumble på havre og nødder. Serveret med kompot af hengemte rabarber tilsmagt portvin.
Pris: 275,- pr. person.
Inklusiv 4. ret:
- Røget dyreryg. Serveret med små salater, revet havgus og langtidsbagte tomater. Hertil brødcroutoner og krydret olivenolie.
Pris: 365,- pr. person.
Klik videre til bestilling her.
Fandanko
For 13. år i træk er Fandanko klar til at udstyre dig med en nytårsmenu bestående af fire serveringer. Du har desuden mulighed for at smide en 2-retters børnemenu, gourmetpizza til natmad og en tømmermændsmadmenu med i købet. Selve nytårsmenuen lyder:
- Crustade med bøgerøget okseinderlår samt Samosa med braiseret gris og barbecue dip.
- Nytårstorsk medbButternut squash. Serveres med jomfruhummercreme og sort jordskok-pure. Hertil lækkert, nybagt surdejsbrød.
- Kornfordret black angus oksemørbrad. Serveres med bagte bøgehatte og variation af selleri. Hertil rødvinssauce og kartoffelterrin.
- To slags chokolademousse, krystalliseret mynte og rabarbersorbet. Serveres med chokoladeskal med passions-syltede æbler og karamelcreme.
Pris: 379,- pr. person.
Klik videre til bestilling her.
Restaurant Suzumi
Restauranten i Jernbanegade med det populære All you can eat sushi-koncept tilbyder i år to nytårsmenuer, alt efter hvor meget du og dine gæster kan klemme ned.
Menu A, 44 stk:
- Kaburamaki, 24 stk: Rainbow, Ginza og Sparking laks.
- Uramaki, 8 stk: Katafi King og Alaska
- Futomaki, 6 stk: Dyna Chicken
- Nigiri, 6 stk: Flamberet Laks, Rejer Classic og Tun
Pris: 399,- pr. person.
Menu B, 84 stk:
- Kaburimaki, 32 stk: Red Dragon, Sizzling Laks, Hells Kitchen og Suzumi Aoli.
- Uramaki, 16 stk: Crispy Ebi, Spicy Tun, Teriyaki og Super California.
- Futomaki, 12 stk: Big Epi Tempura og Big Spicy Laks.
- Hosomaki, 8 stk: Agurk og Laks med Avocado.
- Nigiri, 16 stk: Laks, Tun med Mango, Flamberet Laks og Rejer Classic
Pris: 689,- pr. person.
Bestilling skal ske på + 45 71 92 22 68 eller kaowenchui1986@gmail.com.
La Bottega
Kunne du tænke dig at skyde året i gang med lækkerier fra det italienske køkken, så foreslår vi La Bottegas nytårsmenu, som lyder:
- Hjemmelavet grissini med røget skinke, skinkepaté smagt til med trøffel, oliven tapenade og rsitet brød med oliven.
- Jomfruhummer tartar med citron fantasi og jomfruhummer reduction.
- Dampet torskerygge med fenikkel i fiskefond, smagt til med pastis.
- Hjemmelavet spaghetti alla chiatarra med hummerbisque og hummerkød.
- Oksemørbrad med egen sauce. Hertil Keiserhat med hasselnød og pommes Anna.
- Fire slags oste med hjemmelavet rum-syltet valnødder.
- Chokolade/pære-kage med blødehjerter, balsamicosauce og hjemmelavet vaniljeis.
Pris, 4 retter: 395,- pr. person.
Pris, 5 retter: 465,- pr. person.
Klik videre til bestilling her.