Få en (for)nem nytårsaften og bestil nytårsmiddagen to go - vi peger dig her i retningen af fem gode bud

Årets sidste dag står for døren, hvilket også kan mærkes her på aalborg:nu-kontoret, hvor snakken især går på, hvad der skal på bordet og hvor det skal hentes fra. Er du, ligesom os, mere interesseret i at skåle i champagne fremfor at knokle ved kødgryderne, så læs med. Vi har nemlig undersøgt, hvad byens restauranter byder på af lækre nytårsmenuer i afhentningsvenlig version. Velbekomme og godt nytår!

Restaurant Smaek

Smaek har lavet en 3-retters menu, der kræver meget lidt tilberedning derhjemme. Den består af:

- Brød og smør

- Asian style laks med soya/lime vinaigrette, puffede risflager, sesammayonnaise, ristet sesam og urtesalat.

- Kalvemørbrad i soufflé med stegte svampe, pommes anna med jordskokker, selleripuré, saltbagt selleri og pebersauce med grøn peber og karse.

- Chokoladefondant med god mørk chokolade, vaniljecreme, syltede kirsebær, kirsebær marengs og sprødt kageknas.

Pris: 295,- pr. person.

Klik videre til bestilling her.

Victors Madhus

Hos Victors Madhus i Nørresundby har man også sammensat en 3-retters menu, dog med mulighed for at supplere med en 4. ret:

- Langtidspocheret kulmule. Serveret i svampecreme tilsmagt karl johan & kantarel og toppet med sprød rug, urterasp og purløgsolie.

- Oksemørbrad stegt med timian & hvidløg. Serveret med puré lavet på stegt selleri & syltede rødløgsskaller. Hertil ”kartoffelkage” med brunet smør og sauce på portvin med skalotteløg.

- Brownie af kraftig mørk chokolade med fyld af hasselnødder. Toppet med karamelliseret crumble på havre og nødder. Serveret med kompot af hengemte rabarber tilsmagt portvin.

Pris: 275,- pr. person.

Inklusiv 4. ret:

- Røget dyreryg. Serveret med små salater, revet havgus og langtidsbagte tomater. Hertil brødcroutoner og krydret olivenolie.

Pris: 365,- pr. person.

Klik videre til bestilling her.

Fandanko

For 13. år i træk er Fandanko klar til at udstyre dig med en nytårsmenu bestående af fire serveringer. Du har desuden mulighed for at smide en 2-retters børnemenu, gourmetpizza til natmad og en tømmermændsmadmenu med i købet. Selve nytårsmenuen lyder:

- Crustade med bøgerøget okseinderlår samt Samosa med braiseret gris og barbecue dip.

- Nytårstorsk medbButternut squash. Serveres med jomfruhummercreme og sort jordskok-pure. Hertil lækkert, nybagt surdejsbrød.

- Kornfordret black angus oksemørbrad. Serveres med bagte bøgehatte og variation af selleri. Hertil rødvinssauce og kartoffelterrin.

- To slags chokolademousse, krystalliseret mynte og rabarbersorbet. Serveres med chokoladeskal med passions-syltede æbler og karamelcreme.

Pris: 379,- pr. person.

Klik videre til bestilling her.

Restaurant Suzumi

Restauranten i Jernbanegade med det populære All you can eat sushi-koncept tilbyder i år to nytårsmenuer, alt efter hvor meget du og dine gæster kan klemme ned.

Menu A, 44 stk:

- Kaburamaki, 24 stk: Rainbow, Ginza og Sparking laks.

- Uramaki, 8 stk: Katafi King og Alaska

- Futomaki, 6 stk: Dyna Chicken

- Nigiri, 6 stk: Flamberet Laks, Rejer Classic og Tun

Pris: 399,- pr. person.

Menu B, 84 stk:

- Kaburimaki, 32 stk: Red Dragon, Sizzling Laks, Hells Kitchen og Suzumi Aoli.

- Uramaki, 16 stk: Crispy Ebi, Spicy Tun, Teriyaki og Super California.

- Futomaki, 12 stk: Big Epi Tempura og Big Spicy Laks.

- Hosomaki, 8 stk: Agurk og Laks med Avocado.

- Nigiri, 16 stk: Laks, Tun med Mango, Flamberet Laks og Rejer Classic

Pris: 689,- pr. person.

Bestilling skal ske på + 45 71 92 22 68 eller kaowenchui1986@gmail.com.

La Bottega

Kunne du tænke dig at skyde året i gang med lækkerier fra det italienske køkken, så foreslår vi La Bottegas nytårsmenu, som lyder:

- Hjemmelavet grissini med røget skinke, skinkepaté smagt til med trøffel, oliven tapenade og rsitet brød med oliven.

- Jomfruhummer tartar med citron fantasi og jomfruhummer reduction.

- Dampet torskerygge med fenikkel i fiskefond, smagt til med pastis.

- Hjemmelavet spaghetti alla chiatarra med hummerbisque og hummerkød.

- Oksemørbrad med egen sauce. Hertil Keiserhat med hasselnød og pommes Anna.

- Fire slags oste med hjemmelavet rum-syltet valnødder.

- Chokolade/pære-kage med blødehjerter, balsamicosauce og hjemmelavet vaniljeis.

Pris, 4 retter: 395,- pr. person.

Pris, 5 retter: 465,- pr. person.

Klik videre til bestilling her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...