Det kan godt betale sig at være ude i god tid

AALBORG: Selvom der endnu er en rum tid til nytårsaften, så er det allerede nu en god idé at få bestilt sin nytårstakeaway. Der er nemlig flere steder penge at spare for de hurtige, og det kan derfor godt betale sig at gøre sin research nu.

Vi har gjort noget af arbejdet for dig, og vi giver dig her fem solide bud på nytårsmenuer, der fås som takeaway og som ikke kræver den helt store tilberedning derhjemme - for lad os være ærlige, hvem gider egentlig stå i køkkenet på årets største festdag?

Spiseriet

På Hadsundvej i Vejgaard ligger Spiseriet, og her får du nytårsmenu, der både er voksen- og børnevenlig. Her får du tre retter plus snack, og alle tre retter findes i en mindre - men ikke mindre lækker - version til børn under 12 år.

- Jordskokkesuppe med dampet torsk, sprødt, urter samt grøn olie

- 250 gram ribeye fra Slagter Holmberg hertil pommes anna, gulerodspure, bagte løg samt portvins glace. Serveres med en lille salat af årstidens grønt med hjemmelavet vinaigrette.

- Hjemmebagt fransk citrontærte med lemoncurd og brændt marengs. Hertil vaniljeis, citronsirup og krystalliseret hvid chokolade.

Prisen ligger på 389 kroner for voksne og 199 kroner for børn under 12.

Du bestiller din børnevenlige nytårsmenu fra Spiseriet her

Restaurant Nam og Restaurant Applaus

Det er ikke første gang, at de to restauranter går sammen om en nytårsmenu - faktisk er det fjerde år i træk i år - og det plejer at være en kæmpe succes.

Udover en god omgang snacks samt brød og smør, får vi en klassisk fire retters menu:

- Tatar på okse m. grov kimchicreme, syltet løg, æggeblomme, kartoffelchips og sprøde salater

- Bagt nytårs torsk m. cremet hummerbisque, saltet mandler og urteolie

- Grillet tournedos af oksemørbrad m. kartoffelfondant, cremet puré på jordskokker, confiteret kejserhatte og fyldt trøffelsauce

- ”Bar” på hindbær og hindbærmousse m. puré på brombær, sprøde marengs, nøddeknas og skovsyre

Prisen er 495 kroner per person, men bestiller du inden 1. december, er der 10% at spare på menuen.

Du bestiller din nytårsmenu fra Nam og Applaus her

Bistro V

Sidste år bød Bistro V på en sublim tre retters nytårsmenu, og i år er menuen opgraderet med en mellemret, så der nu er fire retter.

- Bagt torsk med selleripurè, skadyrssauce og urter

- Tynde skiver af tørret okseinderlår med trøffelmayo og grillede løg

- Dansk oksemørbrad med bagte jordskokker, syltede løg, kartoffeltærte og rødvinssuce

- Lys chokolade med marcipancrumble, bær i ”livets vand”, bærpurè og skovsyre

Hertil brød og smør.

Prisen er 295 kroner per person, uanset hvornår du bestiller.

Du kan bestille din menu fra Bistro V her

Restaurant Textur

Skal menuen være lidt udover det sædvanlige med hummer bisque til forret og oksemørbrad til hovedret? Så skal du læse med her. Hos Restaurant Textur får du nemlig 4 retter for 444 kroner - det er da til at forstå!

- Rørt snekrabbe og urtesalat på ristet brioche

- Kryddersaltet laks med selleri, brunet smør og dashi

- Vildt fra Rævhede med kartoffelterrine, saltbagte beder, trøffelpuré & rødvinssauce med madagascar peber og peber-bacon

- Chokolade med blodappelsinmousse, krokant og marineret blodappelsin

Hertil både snacks, brød og smør.

Du bestiller din menu hos Restaurant Textur her

Caféministeriet

Sidst men ikke mindst kan du også bestille din nytårstakeaway hos Caféministeriet i Møllegade. Her får du fire retter plus sødt til kaffen, champagnen, eller hvad du nu drikker.

- Jordskokke-jomfruhummer bisque med filet af mørksej bagt med mandelsmør, kørvel og persille. Toppet med grøn urteolie.

- Koldrøget laks toppet med syltede gulerødder og røde peberfrugter. Serveret med Esplette peber creme, rugbrødsknas samt friske skud og spirer.

- Bøf af kalvefilet, kroket af braiseret kalveskank og vinterurter, kartoffel duchesse rørt med smørristede svampe og estragon. Hertil rodfrugter bagt med honning og timian og Sauce Bordelaise.

- Ananas clafoutis tærte. Hertil hindbærmousse med hvid chokolade crunch. Serveres med kompot af ananas og abrikoser tilsmagt med tonkanød. Hertil hindbærcoulis, grøn skovsyre og sprød marengs.

Der bestilles til minimum fire personer. Bestiller du inden 18. december ligger prisen på 375 kroner per person, herefter stiger prisen til 410 kroner.

Du bestille din nytårsmenu fra Caféministeriet her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...