USA's 44. præsident er ankommet til Aalborg med en lille times forsinkelse

AALBORG: De tusindvis af nordjyder, der lørdag eftermiddag var mødt op ved blandt andet lufthavnen og Musikkens Hus for at få et glimt af Barack Obama, måtte finde den helt store kasse med tålmodighed frem.

Under rejsen til Aalborg blev præsidenten nemlig det meste af en time forsinket, og det fik mange til at trippe rundt.

Men cirka kl. 15.40 satte Obamas fly hjulene på asfalten i den militære del af lufthavnen, og han kunne kort efter suse mod Aalborg i en kortege af seks biler og med 12 politimotorcykler for og bag.

Turen gik herefter ad Thistedvej til Limfjordsbroen, hvor han blev mødt af en flagallé med både danske og amerikanske flag.

Og lige før kl. 16 kunne den 58-årige Barack Obama endelig rulle op foran Musikkens Hus, hvor jublen brød løs, da han trådte ud af en stor sort BMW. Inde i musikhuset ventede knap 1300 på at høre ham samtale med direktør Lasse Rich Henningsen om lederskab og entreprenørskab.

Samtalen A Conversation with President Barack Obama ventes at tage tage en times tid, hvorefter præsidenten igen forlader Aalborg. Han skal videre til München, hvor han i morgen, søndag, er hovednavn på en stor erhvervskonference.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...