SanGiovanni udvider sit ølkort betydeligt

AALBORG: På SanGiovanni har vi i mange år været kendte for vores velassorterede vinkælder med et af landets største udvalg af Italienske vine. Dette ændrer sig ikke, men nu er tiden kommet til at øge fokus på Italiensk øl.

- Italiensk øl har måske ikke fået den opmærksomhed i Danmark, som den egentlig fortjener. Der er i Italien lige nu mere end 1800 mikrobryggerier og de laver verdensklasse øl, siger indehaver Mikele Volpi.

- Fra tidligere tider, hvor man som Italiensk restaurant måske tilbød en enkelt af de mere industrielle øl fra bryggerier som Moretti eller Peroni har vi i de seneste tre år haft et decideret Italiensk ølkort, siger Mikele Volpi, og det er det, der nu udvides.

- Efterspørgslen på kvalitetsøl og anderledes øl til maden er stigende og vi mærker at vores gæster er rigtig glade for vores ølkort og gerne vil betale lidt ekstra for at få en oplevelse med det Italienske øl, siger Mikele Volpi.

SanGiovanni har netop fået et nyt bryghus tilknyttet og fået eneforhandling på dette i Aalborg. Det er det meget anerkendte mikrobryggeri Brewfist Italian Ales, som ligger i Norditalien ved Posletten. Og dette er ikke tilfældigt. Mikele Volpi’s far Giovanni Volpi, der grundlagde SanGiovanni i 1988, stammer netop fra dette område i Italien, så da der var mulighed for at få højkvalitets øl herfra slog de til med det samme.

- Vi udvider nu vores ølkort til at omfatte 17 forskellige italienske øl fra tre forskellige bryggerier og for første gang tilbyder vi nu også Italienske øl fra fad og specielle øl som bl.a. er lagret på både grappafade og vinfade, og vi kan næsten ikke få armene ned. Et udvalg på 17 øl lyder måske ikke af så meget i bar eller pub regi, men vi er jo et spisested og meget af vores salg er jo også på vin og dem har vi lige nu knap 500 forskellige af og mht. udvalget af Italiensk øl er vi uden sidestykke i Aalborg, siger Mikele Volpi.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...