Trods sag om falske billetter og en sløj start vejrmæssigt, så er det en glad festivalleder, som går rundt i Skalskoven i disse dage

AALBORG: Gæsterne på Nibe Festival har svinget dankortet flittigt. En del valgte torsdag at blive hjemme på grund af vejret, men det kan ikke ses i regnskabet, fortæller ledelsen.

Nibe Festival 2019 er nået til dag tre, og det er indtil videre en tilfreds festivalleder, som gør status. I går gik snakken meget på de falske billetter, der er i omløb, men ser man bort fra den sag, så kan Peter Møller Madsen fortælle, at de er meget tilfredse med årets festival indtil nu.

- Det dårlige vejr torsdag har været en udfordring, og det tager selvfølgelig på kræfterne hos vores folk herude, men det går godt. Vi skal stadig levere den bedste oplevelse til vores publikum, og det mener jeg, vi har gjort indtil videre, siger han.

Han vil dog ikke dvæle længe ved de første dage. Han vil langt hellere kigge frem, for det er nu, de gode dage er i gang.

- Fredag og lørdag er vores helt store dage. Og nu er sommeren også kommet, og solen skinner. Det er faktisk perfekt festivalvejr, og ikke mindst perfekt ølvejr, siger han med et smil på læben.

Camilla Gammelgaard
Der er god stemning på Nibe Festival. Også blandt de mange frivillige. Foto: Martin Damgård

Tørstige gæster

Bestyrelsesformand Thomas Larsen kan stemme i med positive bemærkninger. Han kan nemlig fortælle, at Nibe Festival torsdag omsatte for 4,1 millioner kroner, og dermed har de leveret 100.00 kroner over budgettet.

- Vi overvejede at budgettere ned på grund af det dårlige vejr, men vi gjorde det ikke. Vi har siden hørt fra en del gæster, som valgte at blive hjemme i går på grund af vejret, så vi er meget tilfredse med at være nået i mål alligevel, siger han og fortsætter.

- Nu går vi de store dage i møde, og så håber vi, at det er en lige så positiv melding, vi kan komme med i morgen.

Camilla Gammelgaard
Det var en smuk morgenstund i Skalskoven. Foto: Martin Damgård
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...