Der er noget for enhver smag, når Nordjysk Mad og Turisme inviterer til gratis madfestival midt i byen. Se programmet

AALBORG: Foreningen Nordjysk Mad og Turisme gentager sidste års succes og holder endnu en gang Nordjysk Madfestival fra tirsdag 20. august til og med lørdag 24. august.

Madfestivalen er centreret omkring på Gammeltorv, og den er sat i værk for at sætte fokus på de lokale råvarer og innovative restauranter og ikke mindst på fællesskabet omkring maden.

Gæsterne kan blandt andet glæde sig til østersbattle, kokkeskoler, konkurrence i Årets Grønt Ret, dyreskue i børnehøjde og smagsprøver på de lokale råvarer.

Arrangørerne oplyser, at der er gratis adgang til madfestivalen på Gammeltorv 23. og 24. august, men der er også nogle aktiviteter, som du skal købe billet til.

Her er programmet

Her ses det foreløbige program for Nordjysk Madfestival 2019, som starter med optakt de første dage, hvor lokale restauranter samarbejder om at skabe unikke aftener med lokale madoplevelser. Man kan finde mere info og billetter til arrangementerne på deres hjemmeside .

Tirsdag 20. august kl. 18:30 - 23:30

NM på Restaurant Abstrakt med Restaurant Tabu

NM på Restaurant Nam med La Locanda

Onsdag 21. august kl. 18:30 - 23:30

NM på Bistro Dejavu med Restaurantskibet Prinses Juliana i Aalborg

NM på Restaurant Rusk med Restaurant Uafhængig

Torsdag 22. august 18:00 - 23:00

NM2019 Award Dinner

Fredag 23. august på

Festivalpladsen:

- 14:00 Dyreskure, madboder og stande er åbne.

Madværksted:

- 10.00 Smag, Gastronomi, Kokkehåndværk v. Tech College Food og Smag for livet.

- 14.30 Paulas Pastaskole og Kornets Hus – Lær at lave italienske håndlavet pasta af lokale råvarer.

- 16.30 Paulas Pastaskole og Kornets Hus – Lær at lave italienske håndlavet pasta af lokale råvarer.

De 10 køkkener

- 10.00 Smag, Gastronomi, Kokkehåndværk v. Tech College Food og Smag for livet.

- 14.00 Østers Battle.

- 16.30 Udnævnelse af vinder af Østers Battle.

VIP-Lounge

- 14.00 Østers Battle VIP.

Kl. 18:00 lukker teltene.

Lørdag 24. august

Festivalpladsen

-10.00 Dyrskue, madboder og stande er åbne.

Madværksted

- 10.00 Madworkshop – Tonny’s Tips & Tricks.

- 12.00 Paulas Pastaskole og Kornets Hus – Lær at lave italiensk håndlavet pasta af lokale råvarer.

- 14.00 Madworkshop – Tonny’s Tips & Tricks.

De 10 køkkener

- 11.00 Årets Grønt-ret – Nordjyske restauranter kæmper om at lave den bedste ret med grønsager.

VIP-Lounge

- 14.00 Jonas Jensen – skab den æstetiske bordopdækning til at fuldende madoplevelsen.

18:00 Tak for i år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...