Arrangementet er for både vinhandlere og restauratører samt almindeligt vininteresserede - se her hvornår det finder sted

AALBORG: Først var det et arrangement kun for vinhandlere og restauratører, men nu bliver der også gratis åbent for almindeligt vininteresserede nordjyder.

Det sker, når 19 østrigske topvinhuse snart lander i Aalborg og tilbyder smagsprøver fra over 150 forskellige vine, skriver arrangøren i en pressemeddelelse.

AustriaTaste Aalborg finder sted i Restaurant Fusions atriumgård og ventes at tiltrække flere hundrede vinhandlere og restauratører fra hele landet, når arrangementet finder sted 29. og 30. oktober.

Det er om onsdagen fra klokken 16 til 18, der er åbent for almindeligt vininteresserede nordjyder, og man kan komme og kvit og frit smage de østrigske topvine.

Hos VisitAalborg glæder fungerende direktør Anja Mathiasen sig over arrangementet.

- Flere af den slags begivenheder, hvor internationale meningsdannere kommer hertil, kan også indirekte være med til at skabe endnu mere international opmærksomhed om Aalborg og Nordjylland som turistmål, siger hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...